Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

ΑΓΓΕΛΙΑ: ΖΗΤΗΤΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΕΞ!!!! - ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ...


Νέα μόδα από τις ΗΠΑ…

Πληρώνουν «προπονητή» για να τους μάθει να κάνουν σεξ!


Θα πληρώνατε κάποιον άγνωστο, ειδικό όμως στο σεξ, 200 ευρώ την ώρα για να σας παρακολουθήσει να κάνετε έρωτα με τον σύντροφό σας και να σας συμβουλεύσει για καλύτερα
αποτελέσματα;

Αν ναι, τότε ανήκετε στους τολμηρούς που αγαπούν τόσο τους συντρόφους τους που θα δοκίμαζαν τα πάντα προκειμένου να ξεπεράσουν τα σεξουαλικά προβλήματα που τυχόν αντιμετωπίζουν. Η λύση δεν είναι άλλη από τους… προπονητές του σεξ.

Η νέα μόδα φυσικά έρχεται από τις ΗΠΑ, αντιμετωπίζεται ως θεραπεία του σεξ και σκοπό έχει να αναθερμάνει τις ερωτικές στιγμές ζευγαριών που έχουν «βαλτώσει».

Η παρουσία του προπονητή του σεξ είναι καταλυτική για όσα ζευγάρια το δοκιμάζουν και τα σχόλιά τους δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης: «Όταν αφέθηκα και χαλάρωσα, η εμπειρία ήταν απίστευτη, ενώ οι οργασμοί μου πρωτόγνωροι, παρόλο που ήταν εκείνος (ο προπονητής) μέσα στο δωμάτιο» δήλωσε στο βρετανικό Grazia η ηθοποιός Aniela McGuinness.

Η 29χρονη McGuinness και ο επίσης 29 ετών σύζυγός της Jourdan ζήτησαν τη βοήθεια του New Eric Amaranth που έχει τη βάση του στη Νέα Υόρκη. Εκείνος, αφού τους εφοδίασε με sex toys, κάθισε σε μια καρέκλα στη γωνία του δωματίου και τους έδινε συμβουλές για το πώς να τα χρησιμοποιήσουν και τις στάσεις που θα άξιζε να δοκιμάσουν, ανανεώνοντας την ερωτική τους επαφή.

Τα νέα δεδομένα έχουν περάσει τον Ατλαντικό και οι προπονητές του σεξ γίνονται πολύ δημοφιλείς και στη Γηραιά Ήπειρο σιγά σιγά. Ειδικότερα μετά την επιτυχία του best seller Fifty Shades of Grey, οι γυναίκες που δεν κάνουν «εκρηκτικό» σεξ θεωρούν πως κάτι πάει στραβά με τις ίδιες και καταφεύγουν στο «νέο κύμα» ειδικών για να… κοιταχτούν. Σαν αποτέλεσμα, οι μετοχές των «προπονητών του σεξ» εκτινάσσονται στα ύψη και το επάγγελμά τους, που έκανε δειλά τα πρώτα του βήματα, φτάνει να έχει σχεδόν παγιωθεί στις συνειδήσεις των... ενδιαφερομένων.

Πάντως, ο 36χρονος προπονητής Eric Amaranth περιγράφει τον εαυτό του ως «σεφ που διδάσκει άλλους πώς να δημιουργούν gourmet πιάτα».

Ξεκίνησε την «επιχείρησή» του πριν από δύο χρόνια όταν έληξε η 13χρονη σχέση του με την κατά 46 χρόνια μεγαλύτερή του Betty Dodson, πρωτοπόρο προπονήτρια του σεξ στις ΗΠΑ. Αν και στα 82 της πια, η Dodson συνεχίζει να παραδίδει «μαθήματα αυνανισμού», τονίζει η Daily Mail.

protothema.gr