Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ, ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

Μας το έστειλε το oimaskespeftoun.blogspot.gr..... Ευχαριστούμε πολύ 
Εσείς οι πρωταγωνιστές αυτής της διαδήλωσης, λειτουργείτε ως όργανα της Νέας Τάξης, ακριβώς με το να οργανώνετε με αυτόν τον τρόπο αυτήν την διαμαρτυρία.
Δεν καταλαβαίνετε γιατί;

Διότι καπελώνετε την διαμαρτυρία χρησιμοποιώντας τα χρώματα των ιδεολογιών. Της εθνικιστικής ιδεολογίας (και βέβαια δεν αναφερόμαστε απλώς στις ελληνικές σημαίες αλλά στις κομματικές)  και της  χριστιανικής ιδεολογίας - κοσμοθεωρίας. Αυτό δεν σημαίνει ότι παίρνουμε θέση υπέρ ή κατά αυτών.
Γνωρίζετε όμως ότι το θέμα δεν είναι ούτε στενά εθνικιστικό, ούτε στενά χριστιανικό. Είναι καθολικό και αφορά την υποδούλωση από την παγκόσμια δικτατορία με αόρατα, στυγνά και μάλλον ακατάλυτα δεσμά, υποδούλωση του κάθε ανθρώπου, είτε είναι εθνικιστής ή αριστερός και κοσμοπολίτης, είτε είναι χριστιανός (με την ανησυχία για το 666), είτε βουδιστής, μουσουλμάνος, άθρησκος, άθεος, οικολόγος, ομοφυλόφιλος, αντικαπνιστής ή ορειβάτης. Δηλαδή μας αφορά ΟΛΟΥΣ. Και θα μας αφορούσε ακριβώς το ίδιο, ακόμα και αν δεν υπήρχε στην Αγία Γραφή η παραμικρή αναφορά στο 666 και στο χάραγμα.
Το αποτέλεσμα είναι ότι κάνετε αυτήν την διαμαρτυρία γραφική  ή στην καλύτερη περίπτωση αδιάφορη στα μάτια του κόσμου, με την μονομερή σύνθεση των συμμετεχόντων, αλλά και επιπρόσθετα με όλες αυτές τις υπερβολές πού βλέπουμε, άνθρωποι να κρατούν πεντάμετρους σταυρούς ή άλλοι με σωρεία από εικόνες κρεμασμένες πάνω τους (δεν έχουμε τίποτα εναντίον των σταυρών ή των εικόνων) και άλλα παρόμοια. Την απονευρώνετε έτσι την διαμαρτυρία και την αποδυναμώνετε.  Ουσιαστικά, έμμεσα την συκοφαντείτε, εμφανίζοντάς την ως διαμαρτυρία πού ενδιαφέρει κυρίως κάποιους με συγκεκριμένες εμμονές.
Δεν γνωρίζετε ότι αυτές ακριβώς τις τεχνικές χρησιμοποιεί η προπαγάνδα;
Θα πείτε ότι δεν εμποδίσαμε κανέναν να κάνει άλλο συλλαλητήριο. Όμως αυτό δεν αναιρεί το δικό σας βλαπτικό αποτέλεσμα. Μάλλον όμως θα πρέπει να ομολογήσετε ότι δεν χάσατε και τον ύπνο σας από την πολλή ανησυχία και προσπάθεια να οργανώσετε κάτι ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ και ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟ, χωρίς το δικό σας καπέλωμα.   

Τίνος λοιπόν το παιχνίδι παίζετε;
Αθέλητα ή ηθελημένα;
Δεν το σκεφτήκατε ή από σκοπιμότητα;
Αν απλώς δεν το σκεφτήκατε, ευκαιρία να το διορθώσετε στο μέλλον.