Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Μας το έστειλε η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή ..... Ευχαριστούμε πολύ
Αγαπητέ συμπατριώτη.
Ένα από τα προβλήματα που προέκυψαν τον τελευταίο καιρό στον τόπο μας και που μας κάνει
όλους ανήσυχους , είναι οι μεγάλες διαστάσεις που έχει πάρει το θέμα των διαρρήξεων σε οικίες, καταστήματα και Ιερούς Ναούς στον Κολινδρό. Θέμα που μας απασχολεί όλους μας και θα πρέπει να βρεθεί κάποια λύση.
Η Δημοτική Κοινότητα Κολινδρου μαζί με όλους του φορείς του τόπου μας , ευαισθητοποιημένοι και θέλοντας να βρουν κάποιο τρόπο για την καταπολέμηση αυτού του μείζονος προβλήματος, συνήλθαν σε συνάντηση στο δημοτικό κατάστημα Κολινδρου, όπου αποφασίστηκε η σύσταση μιας εθελοντικής ομάδα δράσης και αλληλεγγύης, η οποία θα αποτελείται από ενεργούς πολίτες που ενδιαφέρονται για την προώθηση του θεσμού του εθελοντή Πολιτικής προστασίας και αλληλεγγύης.
Ο σκοπός αυτής της ομάδας είναι η πρόληψη, της ζωής, υγείας και περιουσίας των πολιτών , από κακόβουλες και παράνομες ενέργειες τρίτων.
Για αυτόν το λόγω σε καλούμε στην γενική συνέλευση που θα γίνει την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012 στις 11.00 π.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Κολινδρού, όπου θα συζητηθεί το παραπάνω θέμα. Η παρουσία σου είναι απαραίτητη γιατί είναι ένα θέμα που μας αφορά όλους.
Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή