Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ:Πλήρης πολιτική απαξίωση

Μας το έστειλε ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ..... Ευχαριστούμε πολύ

«Η χρεοκοπία του μνημονίου συμπαρασύρει τους εκφραστές του, έχοντας οδηγήσει την κυβέρνηση στην πλήρη ηθική και πολιτική απαξίωση», αναφέρει μεταξύ άλλων, ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, για τις πολιτικές εξελίξεις.
«Μόλις λίγους μήνες μετά τη συγκρότηση της τρικομματικής συγκυβέρνησης», συνεχίζει η ανακοίνωση, «κάθε υπόσχεση για επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου αντικαταστάθηκε από τη διαβεβαίωση για πιστή και απαρέγκλιτη εφαρμογή των μνημονιακών δεσμεύσεων. Κάθε έωλο επιχείρημα στήριξης της μνημονιακής πολιτικής έδωσε τη θέση του σε νέους εκβιασμούς προς τον ελληνικό λαό».
«Στο δίλημμα μνημόνιο και κατεδάφιση της ελληνικής κοινωνίας ή ανατροπή του και νέα στρατηγική εξόδου από την κρίση, όλα τα κόμματα και οι βουλευτές πρέπει να πάρουν ξεκάθαρη θέση. Η καταψήφιση του συνόλου των μέτρων και του προϋπολογισμού συνιστά την απαραίτητη προϋπόθεση για την ανασυγκρότηση της οικονομίας και την προστασία των ασθενέστερων στρωμάτων. Κάθε άλλη στάση συνιστά έγκλημα εις βάρος της κοινωνίας», καταλήγει η ανακοίνωση.