Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Οπισθοδρομική κομπανία…

Μας το έστειλε το ysterografa.gr/..... Ευχαριστούμε πολύ 

Μας έχει μπερδέψει ο κ. Λαφαζάνης. Τη μια μας λεει πως δεν είναι έτοιμος να κυβερνήσει. Την άλλη μας λέει πως όταν θα είναι έτοιμος να κυβερνήσει(;;) θα ξαναπροσλάβει όσους
μπαίνουν σε διαθεσιμότητα.
Αυτοί σε συνδυασμό με τα εκατομμύρια λαθρομεταναστών που θα γίνουν Έλληνες και θα παίρνουν το αυξημένο επίδομα ανεργίας, θα αποτελούν το νέο παραγωγικό ιστό της δημιουργικής Συριζο-Ελλάδας.
Ο ΣΥΡΙΖΑ καλά κάνει και κόπτεται για τους «δημοσίους», όμως δεν έχουμε ακούσει το πρόγραμμά τους για τους 1.5 εκ. ανέργους του ιδιωτικού τομέα.
Δεν έχουμε ακούσει το πρόγραμμά του για επενδύσεις στην Ελλάδα. (Αυτές που με μανία διώχνουν διαχρονικά).
Δεν έχουμε ακούσει το πρόγραμμά του για το πως η Ελλάδα θα αποκτήσει πολιτική σταθερότητα και ομοψυχία, γύρω από το τεράστιο πρόβλημά της.
Αντί αυτών, ακούμε και διαβάζουμε δυσφημιστικές δηλώσεις για τη χώρα μας στο εξωτερικό, που ανταγωνίζονται το προ δύο ετών παραλήρημα των Γιώργου + Γιώργου (ναι αυτών…).
Πότε επιτέλους στην Ελλάδα θα πάψουν οι δημαγωγοί να υπόσχονται τον παράδεισο του δημοσίου;
Πότε θα πάψουν να βλέπουν το δημόσιο ως λάφυρο εξουσίας και να το ανάγουν σε μαγαζί ανίκανων διαχειριστών;
Πότε θα δουν πως το μέλλον, είναι στην υγιή ανάπτυξη της Ελλάδας και όχι στις παρασιτικές παροχολογίες; Αυτές ακριβώς που μας οδήγησαν ως εδώ !!
Πότε επιτέλους αυτοί οι ίδιοι, θα αντιληφθούν πως τα κόμματα στην Ελλάδα πρέπει να γίνουν δημιουργικοί πολιτικοί φορείς και όχι οπισθοδρομικές κομπανίες!