Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΑΜΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ

Μας το έστειλε o ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ  ΚΩΝ/ΝΟΣ..... Ευχαριστούμε πολύ
Αγαπητοί  Πιεριείς, Συνέλληνες

 
Έφτασε η  ώρα  της  κρίσεως,  όπως  το  μνημόνιο  Παπανδρέου,
για  τον γενίτσαρο  Σαμαρά  που θα  εισπράξει  τα  επίχειρα των πράξεων της χρεοκοπημένης επιβαλλόμενης πολιτικής του.
     Ο Βενιζέλος τελειώνει, ο Κουβέλης επιχειρεί να  σκαπουλάρει για να σωθεί και ο Σαμαράς προσπαθεί να επιμηκύνει το βίο του γαντζωμένος στην εξουσία, αδιαφορώντας για τη χώρα και τη  ΝΔ   που συρρικνώνεται σε απόκομμα δίκην ” Πολιτικής Άνοιξης” .
     Καλώ τον Ελληνικό Λαό σε αντίσταση και αντίδραση με όλες τις δυνάμεις του σε διαρκεί κινητοποίηση αορίστου χρόνου, ώστε να μην ψηφιστούν τα νέα βαρύτερα μέτρα. Καθολικά συλλαλητήρια και όχι επαναστατικές  γυμναστικές, ούτε μεμονωμένες απεργίες για την τιμή των .όπλων.
     Προσκαλώ επίσης τους μαζικούς φορείς  να πάρουν μέρος σε αυτήν τη προσπάθεια. Ιδιαίτερα τους αυτοδιοικητικούς παράγοντες τους Δημάρχους, να εκδώσουν ψηφίσματα καταδίκης του μνημονίου και να τα διαμηνύσουν στους Βουλευτές του τόπου τους.
    Τέλος καλώ τους εκπροσώπους μας να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και να ψηφήσουν  κατά την συνείδηση τους και τη βούληση του λαού, όπως αυτή φαίνεται, παρά τους εκβιασμούς που δέχονται.
    Χαιρετίζω τους αντάρτες και επαναστάτες Βουλευτές, οι οποίοι  όπου και αν ανήκουν  φέρνουν  μέσα τους τα σπέρματα της  προόδου και της  ηθικής αντίστασης, που θα ανατρέψουν  τα ατελέσφορα, σκληρά, αντιλαϊκά μέτρα. Όλους  τους παραπάνω που θα αναλάβουν αυτό το φορτίο ο Ελληνικός λαός σε όποιο χώρο βρεθούν όχι μόνο πρέπει να τους βγάλει το καπέλο αλλά και να τους ανταμείψει εκλογικά, τέτοιες φωνές  δεν φιμώνονται, δεν εκβιάζονται, δεν χάνονται, είναι  πομποί αφύπνισης – υπηρέτησης  της  κοινωνίας και καθοδηγητές πορείας αξιών.
    Κύριε  Σαμαρά δεν είσαι  υπερβατικός,  δεν είσαι  αδιάφθορος,
δεν είσαι αξιόπιστος, είσαι ανίκανος, πρέπει να φύγεις.
    Να γίνουν εκλογές  και να σχηματιστεί κυβέρνηση ενότητας, αντιμνημονιακής και Προοδευτικής  Αλλαγής.   
 
Κατερίνη 31.11.2012
 
 
ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ  ΚΩΝ/ΝΟΣ
Ανεξάρτητος Έλληνας
Μέλος της Σ.Ε. Πιερίας