Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Η ΑΝΙΚΑΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΝΕΕΙ ΤΑ ΛΟΙΣΘΙΑ

Μας το έστειλε ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ..... Ευχαριστούμε πολύ 
  Αγαπητοί Συμπολίτες, Συνέλληνες

 
   Η συγκυβέρνηση Σαμαρά καταρρέει ! 
   Η Πύρρειος νίκη της στη  μάχη  του μνημονίου στη βουλή την Τέταρτη  07 Νοεμβρίου την έφερε σε ετοιμόρροπη κατάσταση.
Ο κ. Σαμαράς  συνοφρυωμένος  καθώς  και  ο  συνεταίρος  του
κ. Βενιζέλος  πανικοβλημένος  από το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας προέβησαν σε εξπρές διαγραφές των ανυπότακτων – επαναστατών βουλευτών του χώρου τους. Σιγά τα ωά !  Απορώ γιατί δεν απέπεμψαν και τον κ. Κουβέλη με την ομάδα του.
   Χαιρετίζω την  πατριωτική, φιλολαϊκή  στάση  των αντιρρησιών  του επονείδιστου και βαρύτερου τρίτου μνημονίου του γενίτσαρου Σαμαρά, ιδιαίτερα δε των  ελεύθερων – πολιορκημένων Βουλευτών, οι οποίοι αποτελούν προπομπό καταλυτικών εξελίξεων στο πολιτικό γίγνεσθαι την χώρας. Τους πρέπει  τιμή  και κοινωνική καταξίωση,  είναι αμάραντος πολιτικός ανθός.
    Επισημαίνω  στον κ. Κουβέλη με την παρέα του και σε όσους βουλευτές λιγοψύχησαν ότι  ο προϋπολογισμός  είναι συνυφασμένος και πακεταρισμένος με το τρίτο μνημόνιο Σαμαρά.
    Κύριοι  Σαμαρά και Βενιζέλο είστε του συστήματος, άρα δεν μπορείτε να το αλλάξετε εντός – εκτός μνημονίου, συνεπώς  παραιτηθείτε και φύγετε προτού είναι αργά, πριν σας εξωστρακίσουν οι πολίτες . Είναι η μέγιστη υπηρεσία που μπορείτε να προσφέρετε στην χώρα. Ωχριάτε μπροστά στους  ηγέτες  Κων/νο Καραμανλή  και  Ανδρέα  Παπανδρέου που είχαν οράματα και στόχους, παρά τις αδυναμίες τους  και  τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν, βελτίωσαν το επίπεδο ζωής των Ελλήνων και αναβάθμισαν τη  θέση της χώρας στον παγκόσμιο χάρτη. Ήταν υπεύθυνη και ευρηματική στην πολιτική τους πρακτική. Ο Πρώτος  διαπραγματεύτηκε την είσοδο  μας στην τότε ΕΟΚ με πολιτικούς όρους για να εδραιώσει την δημοκρατία στην χώρα μας και ο δεύτερος έδωσε μάχη με οικονομικούς όρους για τη βελτίωση του εθνικού εισοδήματος παραμένοντας στην Ε.Ε. Διαβουλεύονταν σθεναρά και ισότιμα με τους αρχηγούς των Ευρωπαϊκών κρατών και όχι όπως τώρα  πράττεται σεις σε υποβαθμισμένο περιβάλλον δίκην υποτέλειας .
 
Κατερίνη 11.11.2012
 
ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ
Ανεξάρτητος  Έλληνας
Μέλος  Σ.Ε. Πιερίας