Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

«Ποιος κλαίγεται ρε γελοίε;»

Νέα κόντρα ξέσπασε μεταξύ του Ηλία Κασιδιάρη και του Άδωνι Γεωργιάδη με αφορμή -για μία ακόμη φορά- τη μισθοδοσία των βουλευτών.
Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας βγήκε τηλεφωνικά στην εκπομπή
«Αποκαλυπτικό Δελτίο» και κατηγόρησε τους συναδέλφους του από τη Χρυσή Αυγή ότι είπαν ψέματα για τους μισθούς των βουλευτών και τους κάλεσε να καταθέσουν τα χρήματα που λαμβάνουν στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.
«Όποιος νομίζει ότι παίρνει πάρα πολλά, αντί να κάνει σόου στα κανάλια, μπορεί να πηγαίνει κάθε μήνα στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, να καταθέτει τη βουλευτική του αποζημίωση, που προς το παρόν την παίρνει και την τρώει μια χαρά και να τη δίνει υπέρ του κράτους», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Και συμπλήρωσε: «Οπότε, εκεί θα πούμε μπράβο στον κάθε βουλευτή που αντί να κάνει σόου στα κανάλια, καταθέτει στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων τη βουλευτική του αποζημίωση. Αυτό θα ήταν όντως μία πολιτικά συνεπής πράξη».
Η απάντηση από τον Ηλία Κασιδιάρη ήταν η εξής: «Θεωρείτε ότι είναι δίκαιο αυτό που γίνεται; Είναι δίκαια αυτά τα ποσά; Είναι δίκαιο να υπάρχουν 300 βουλευτές στη Βουλή; Γιατί να έχουν τόσα προνόμια οι βουλευτές; Γιατί να παίρνουν τόσα λεφτά οι βουλευτές; Το θεωρείτε δίκαιο; Απαντήστε μου. Κύριε Γεωργιάδη, τα καταθέτουμε στην κοινωνική μας αλληλεγγύη ούτως ώστε άνθρωποι σαν κι εσάς, οι οποίοι δεν βγαίνουν, να μπορέσουν να έρθουν να πάρουν ένα πιάτο ρύζι, ένα πιάτο μακαρόνια. Σας καλώ στο επόμενο συσσίτιο της Χρυσής Αυγής επειδή τα χρήματα που παίρνετε είναι λίγα, να έρθετε να σας δώσουμε ένα πιάτο φαί».
Και στη συνέχεια επειδή η κόντρα είχε ανάψει είπε στον Άδωνι Γεωργιάδη που τον προκαλούσε «Ποιος κλαίγεται ρε γελοίε; Ποιος κλαίγεται;» κι εκείνος ανέφερε: «άσε της τζάμπα μαγκιές σε μένα δεν περνάνε».