Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Λύθηκε η συνεργασία του Στέργιου Καλύβα με τον Πιερικό Αρχέλαο και ανακοινώθηκε ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης

Ο Πιερικός Αρχέλαος ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον
προπονητή της ανδρικής ομάδας Στέργιο Καλύβα, ο οποίος εντάσσεται στην προπονητική ομάδα της ΚΑΕ Πανιώνιος, μετά από πρόταση του αθηναϊκού συλλόγου, αποτελώντας επιλογή του κόουτς Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Το Δ.Σ. του Πιερικού Αρχελάου τον ευχαριστεί θερμά και του εύχεται καλή επιτυχία και καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα.


Ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης
νέος προπονητής στον Πιερικό Αρχέλαο
 Ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης θα είναι ο νέος κόουτς της ανδρικής ομάδας του Πιερικού Αρχελάου, μετά τη συμφωνία του γνωστού προπονητή με τη διοίκηση του συλλόγου.
Ο νέος τεχνικός ηγέτης  του Πιερικού Αρχελάου γεννήθηκε το 1969 στη Θεσσαλονίκη και ξεκίνησε το μπάσκετ από το Μακεδονικό το 1982, όπου έπαιξε μέχρι το 1996. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στα Εκπαιδευτήρια «Μαντουλίδη», στο Ναύαρχο Βότση και στην Αριδαία. Ήταν παίκτης της μικτής Ε.ΚΑ.Σ.Θ. και της  Εθνικής Εφήβων.
Ασχολείται με την προπονητική από το 1989 ξεκινώντας από τα τμήματα υποδομής του Μακεδονικού και του Α.Ο. Σταυρούπολης, ήταν στα τμήματα υποδομής και στη σχολική ομάδα των Εκπαιδευτήριων «Μαντουλίδη», υπεύθυνος της ακαδημίας του ΑΙΑΝΤΑ Εύοσμου, βοηθός προπονητή στο Μακεδονικό και στη ΜΕΝΤ, πρώτος προπονητής στην ΜΕΝΤ, στον Αίαντα Ευόσμου, στον Κεραυνό Ωραιοκάστρου, στον ΑΟΚ Γουμένισσας, στην Αναγέννηση Φλόγας, στους Ίκαρους Σερρών και στον Ηρακλή και είναι μέλος του προπονητικού τιμ της Α.Κ. ΑΣΤΕΡΙΑ (Θ. Ροδόπουλος) από το 2010.