Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ κ.κ. ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ. Γνωρίζετε τούς όρους υπερδανεισμού και ότι σαν χώρα έχουμε μετατραπεί σε αποικιοκρατία?

Μας το έστειλε o Bασίλειος Νουλέζας..... Ευχαριστούμε πολύ

Φοβούμενοι την διαγραφή σας από την Κοινοβουλευτική Ομάδα τής Νέας Δημοκρατίας πού σας είχε ανακοινωθεί από τον Αρχηγό σας Αντώνη Σαμαρά
νωρίτερα, σπεύσατε πειθήνια , υποτακτικά , αδιαμαρτύρητα, να υπερψηφίσετε το Μεσοπρόθεσμο
Πρόγραμμα Δημοσιονομικής Προσαρμογής 2013-2016 δηλ. Μνημόνιο ΙΙΙ, διότι τυχόν διαφοροποίηση η άρνηση σας θα συνεπαγόταν άμεση διαγραφή , εκδίωξη και απώλεια τής καλά αμειβόμενης βουλευτικής θεσούλας σας με τόσα προνόμια πού απολαμβάνετε , όταν ο ελληνικός λαός υποφέρει κυριολεκτικά, στερείται τα στοιχειώδη , δυσκολεύεται να επιβιώσει.
Αναλογιστήκατε όμως την ευθύνη πού αναλάβατε , και ότι ψηφίσατε ουσιαστικά την χειροτέρευση της θέσης μας και ότι οι ψηφοφόροι σας έχουν φθάσει σε τραγικό αδιέξοδο, ότι αδυνατούν να ανταποκριθούν στις βασικές υποχρεώσεις τους?
Πώς θα τούς αντικρίσετε κατάματα στον δρόμο, τι θα απολογηθείτε αλήθεια? Έχετε την συνείδηση σας καθαρή, πράξατε το καθήκον σας απέναντι στην Πατρίδα , της οποίας το διογκωμένο χρέος δεν είναι βιώσιμο και κινδυνεύει με χρεοκοπία? Αναγνώσατε επαρκώς όπως επιβάλλεται το αντισυνταγματικό και ισοπεδωτικό νομοθέτημα αυτό , είδατε τι δεινά θα επιφέρουν αυτά τα επώδυνα , σκληρά μέτρα εξόντωσης και κοινωνικής περιθωριοποίησης στους Έλληνες πού δεν αντέχουν άλλη φορολόγηση? Οφείλατε να έχετε λαϊκή εξουσιοδότηση , να ρωτήσετε όσους σας ψήφισαν, διότι σας διαβεβαιώ το γεγονός ότι δεν είχατε σθένος να αντιτάξετε την γνώμη σας την διαφοροποίηση σας όπως έπραξαν άλλοι συνάδελφοι σας, θα το πληρώσετε στις επόμενες κοινοβουλευτικές εκλογές πού θα έλθουν σύντομα, ο τόπος δεν αντέχει άλλα Μνημόνια, εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας και εξευτελισμό. Β.ΝΟΥΛΕΖΑΣ. Δικηγόρος.