Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Κατατέθηκε το πολυνομοσχέδιο στη Βουλή


Κατατέθηκε το πολυνομοσχέδιο στη Βουλή και αύριο Τρίτη και ώρα στις 12 το μεσημέρι θα τεθεί προς επεξεργασία στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή.Την Τετάρτη θα συζητηθεί στην Ολομέλεια και θα
ακολουθήσει η ψηφοφορία.
Εν τω μεταξύ ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ καταγγέλει με επιστολή του ότι 48 ώρες πριν την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου δεν έχει δοθεί ακόμη στους βουλευτές το κείμενο.
«Γράφω αυτές τις λέξεις ώρα 20:00 της Δευτέρας 5 Νοεμβρίου 2012. Σε περίπου 48 ώρες η Βουλή θα κληθεί να αποφασίσει για νέο Μνημόνιο – μπαλτά της Ελλάδας και του Έλληνα. Το πολυνομοσχέδιο των 500 (ή των 1.500 σελίδων, όπως κυκλοφορεί) που περιέχει όλες τις εξοντωτικές διατάξεις, δεν έχει δοθεί ακόμα στους Βουλευτές», τονίζει ο κ. Κουίκ.
«Αύριο συνεδριάζει η αρμόδια Επιτροπή και μεθαύριο έχουμε ονομαστική ψηφοφορία με μόλις 10 ώρες συνεδρίαση στην Ολομέλεια. Το κακούργημα σε βάρος της νοημοσύνης μας, έχει όνομα δράστη ή δραστών. Και τα κόμματά τους το ίδιο. Χρειάζεται να τα γράψω; Οι Βουλευτές της συγκυβέρνησης,καμαρώνουν για όλα αυτά».
«Ο σχολιασμός μου για την όποια τελική ψήφο τους, την Τετάρτη το βράδυ. Απόψε θέτω μόνο το ζήτημα της παράδοσης του πολυνομοσχεδίου».
Πηγή: enikos.gr

Πηγή: epikaira.gr