Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Ψωμιάδης για απόφαση Eurogroup

Σχετικά με τη χθεσινοβραδινή απόφαση του Eurogroup, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Επειδή δεν πιστεύω ότι ο Γιούνγκερ, η Λαγκάρντ και ο Σόιμπλε είναι οι τρεις μάγοι με τα δώρα, εύχομαι να ξημερώσει μια πραγματικά καινούρια μέρα για τον ελληνικό λαό.
Δηλαδή, να βρουν δουλειά το 1,2 των ανέργων συμπολιτών μας. Να σταματήσει η ανθρωποφαγία στον ιδιωτικό και στο δημόσιο τομέα. Να αποκτήσουμε μια παραγωγική Δημόσια Διοίκηση. Να ανακουφιστούν οι δανειολήπτες, να διασφαλιστεί ότι δεν θα χάσουν τα σπίτια τους. Να αποκτήσουμε και πάλι ένα στοιχειώδες σύστημα υγείας. Να έχουμε σχολεία με θέρμανση, νοσοκομεία σε αξιοπρεπή λειτουργία. Να λειτουργήσουν ξανά τα πανεπιστήμια. Να μπει τέλος στη λαίλαπα της λαθρομετανάστευσης. Να έχουν πάλι τα φάρμακά τους όσοι τα έχουν ανάγκη. Να σταματήσει η απαξίωση της αυτοδιοίκησης. Να θωρακιστούν οι βασικοί πυλώνες της δημοκρατίας: δικαστές, σώματα ασφαλείας, εκκλησία. Να λυθεί το χειρόφρενο στα μέσα μαζικής μεταφοράς –ΚΤΕΛ και ΟΑΣΘ. Να ολοκληρωθεί το μετρό στην πόλη μας. Να αποκατασταθούν οι μικροομολογιούχοι που εμπιστεύθηκαν το ελληνικό κράτος και έχασαν τα χρήματά τους. Να μπει ένα τέλος στα συνεχόμενα χαράτσια. Να πέσει ο ΦΠΑ στην εστίαση. Να ανασάνουν οι μικρομεσαίοι. Να λειτουργήσει η αγορά. Να σταματήσει η κατάρρευση του κράτους.
Εν ολίγοις, να γίνουν πράξη όσα υποσχέθηκε η ΝΔ προεκλογικά. Γιατί η κοινωνία δεν αντέχει άλλο».

απόλυτα λογικά τα ερωτήματα και οι ευχές Ψωμιάδη. Όλα τα παραπάνω θα γίνονταν προφανώς αν δεν παίρναμε την περιβόητη δόση. Τώρα που την πήραμε πρέπει να επιστραφεί τάχιστα, πριν ολοκληρωθεί η συμφορά.