Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Πετυχημένη ήταν η παράσταση του Σωτήρη Καλυβάτση στο Mediterranean Hotels - Σειρά παίρνει ο μοναδικός Κώστας Χατζής

Μας το έστειλε το Mediterranean Hotels.... Ευχαριστούμε πολύ
 Mία μοναδική παράσταση του Σωτήρη Καλυβάτση με άφθονο γέλιο και απολαυστικές ατάκες  στο Mediterranean Village Hotel & Spa
 Σωτήρης Καλυβάτσης  και ο Στέλιος Κάτσαρης μας χάρισαν μία μοναδική Κυριακάτικη
βραδιά στις 18 Νοεμβρίου, στη σκηνή του Mediterranean Village Hotel & Spa, στην Παραλία Κατερίνης. Μια παράσταση που κράτησε πάνω από 2½ ώρες γεμάτη πρόζα, μουσική, αστεία, αλήθειες, εκπλήξεις και τη συμμετοχή του κοινού.
Ο αγαπημένος και εδραιωμένος πια κωμικός στις καρδιές όλων των Ελλήνων Σωτήρης Καλυβάτσης και ο και ο πολυτάλαντος και πολύπλευρος Stand-up-Comedian  Στέλιος Κάτσαρης τα έδωσαν όλα στη σκηνή,  χαρίζοντας στο πολυπληθές κοινό τους  άφθονο γέλιο, απολαυστικές ατάκες και μοναδικές ερμηνείες.
Οι ηθοποιοί, ενώνοντας τις δυνάμεις τους, δημιούργησαν μια συναρπαστική  αυτοσχεδιαστική κωμωδία καταφέρνοντας με άνεση να μας κάνουν  να ξεχάσουμε για λίγο τα προβλήματά μας και να αφεθούμε πότε με τραγούδι, πότε με ρυθμικά παλαμάκια και άλλοτε συμπαρασυρόμενοι, σε ένα ατέλειωτο παιχνίδι γέλιου μαζί τους.
Ήταν ένα  stand-up-comedy  διαφορετικό από αυτά που έχουμε συνηθίσει. Η παράσταση είχε  κεντρικό θέμα τον μύθο του Αισώπου για τον Τζίτζικα και το Μέρμηγκα... τον κάθε τζίτζικα και τον κάθε μέρμηγκα που βρίσκονται ανάμεσά μας και ο μύθος τους παραμένει σταθερός στο χρόνο και τις καταστάσεις. Στη μουσική ήταν δυο νέα ταλαντούχα παιδιά, στην κιθάρα και τη λύρα  ο Ανδρέας Αρβανίτης και στο βιολί η Αριέτα Σαϊτά.
Στο τέλος της παράστασης η εκπληκτική ομάδα του Σωτήρη Καλυβάτση και του Στέλιου Κάτσαρη απέσπασε το θερμότερο χειροκρότημα  των θεατών.
Για μια ακόμη φορά ο Όμιλος  Mediterranean Hotels κατάφερε να προσφέρει την καλύτερη φιλοξενία στους επισκέπτες θεατές, προσφέροντας σε όλους μας μια μοναδική πολιτιστική βραδιά, με το άψογο service, την  ποιότητα και το χαμόγελο  της ομάδας των εργαζομένων.
Οι πετυχημένες καλλιτεχνικές βραδιές συνεχίζονται στο Mediterranean Village Hotel & Spa με μεγάλες εκπλήξεις που έρχονται προσεχώς!!!
Ετοιμαστείτε για τον «Μεγάλο» Κώστα Χατζή την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου.