Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Επίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας στο 10ο Ειδικό Δημοτικό - Νηπιαγωγείο Κατερίνης

Μας το έστειλε η Π.Ε.ΠΙΕΡΙΑΣ..... Ευχαριστούμε πολύ 
 Το 10ο Ειδικό Δημοτικό - Νηπιαγωγείο Κατερίνης επισκέφτηκε,  την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012,  η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου συνοδευόμενη από τον Ειδικό
Συνεργάτη της Π.Ε. Πιερίας – Εκπαιδευτικό κ. Αθανάσιο Μπαρμπαγεωργόπουλο,  ενόψει των εορτών των  Χριστουγέννων.
Η Αντιπεριφερειάρχης παρέστη στην καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του  σχολείου,  μοίρασε δώρα στα παιδιά, αντάλλαξε ευχές μαζί τους χαρίζοντας τους χαμόγελα και αισιοδοξία. Τα παιδιά ενθουσιασμένα από την επίσκεψη της κ. Σοφίας Μαυρίδου, την υποδέχτηκαν θερμά, δέχτηκαν με συγκίνηση τα δώρα που τους προσέφερε και της ευχήθηκαν καλές γιορτές.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής  της,  η κ. Σοφία Μαυρίδου συζήτησε με το Διευθυντή και τους δασκάλους για τα λειτουργικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, εξήρε το έργο τους  και εξέφρασε τη διάθεση της να συμβάλει στο μέτρο του δυνατού στη διευθέτηση των όποιων θεμάτων.

«Στην Π.Ε. Πιερίας αποτελεί προτεραιότητα η στήριξη και ενίσχυση των πρωτοβουλιών και δράσεων που σχετίζονται κυρίως με τα παιδιά και τις ανάγκες τους» δήλωσε χαρακτηριστικά η κ. Σοφία Μαυρίδου.
Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας ευχήθηκε χαρούμενες γιορτές με υγεία  και οικογενειακή ευτυχία και το 2013 να χαρίσει σε  όλο τον κόσμο ελπίδα, αισιοδοξία,  ευημερία και προοπτική.