Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Στον ΠΑΟΚ για 1,5 χρόνο ο Κατσουράνης κι επισήμως!


Παίκτης του ΠΑΟΚ κι επισήμως, είναι από το μεσημέρι της Τρίτης (11/12) ο Κώστας Κατσουράνης, με τους «ασπρόμαυρους» να ανακοινώνουν τη
σύναψη συμφωνίας με τον 33χρονο μέσο για τον επόμενο 1,5 χρόνο.
«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι επήλθε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Κατσουράνη. Ο διεθνής άσος θα φορά την ασπρόμαυρη φανέλα από τον Ιανουάριο του 2013 και για τον επόμενο 1,5 χρόνο»., αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ, συνεπώς θα φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ (τουλάχιστον) ως το καλοκαίρι του 2014
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι καθαρές απολαβές του «Κατσούρ» για αυτόν τον 1,5 χρόνο συμβολαίου θα αγγίζουν τις 700.000 ευρώ, ενώ φυσικά μπορεί να αυξηθούν καθώς υπάρχουν φυσικά και κάποια μπόνους.

Πάντως προτεραιότητα του Γιώργου Δώνη είναι να έχει στη διάθεσή του τον διεθνή αμυντικό μέσο όσο το δυνατόν πιο γρήγορα προκειμένου να μπορέσει να καλυφθεί το η αγωνιστική απραξία του από την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό και μετά.Τις επόμενες μέρες, ακόμη και αύριο Τετάρτη (12/12) είναι πιθανό ο Κατσουράνης να ανέβει στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να ολοκληρώσει την συμφωνία του με τον «δικέφαλο» ενώ ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί αν θα υπάρξει συνέντευξη Τύπου για την επίσημη παρουσίασή του.
Επίσης ο Ελληνας τεχνικός θέλει να εξηγήσει στον «Κατσούρ» τον ρόλο που θα έχει στην ομάδα και εκείνος να αφομοιώσει την φιλοσοφία του προπονητή του ΠΑΟΚ όσο πιο άμεσα.
Ετσι ο «δικέφαλος» να τον έχει στην διάθεσή του από την 1η Ιανουαρίου, όσο το δυνατόν πιο «ετοιμοπόλεμο» ώστε να προσφέρει τα μέγιστα.