Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Πάτρα: Τραυματιοφορέας παρίστανε τον αναισθησιολόγο και πήρε από ετοιμόγεννη "φακελάκι" 50 ευρώ!

Μας το έστειλε το attacktv.gr..... Ευχαριστούμε πολύ

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα στο Νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας" όπου ένας τραυματιοφορέας αποκρίθηκε ότι είναι... αναισθησιολόγος και πήρε έτσι από ασθενή
"φακελάκι" 50 ευρώ, όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα "Ρεπόρτερ" της Πάτρας.

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα στο Νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας" όπου ένας τραυματιοφορέας αποκρίθηκε ότι είναι... αναισθησιολόγος και πήρε έτσι από ασθενή "φακελάκι" 50 ευρώ, όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα "Ρεπόρτερ" της Πάτρας.
Η ιστορία εξελίχθηκε την προηγούμενη Κυριακή όπου μια γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο " Ο Άγιος Ανδρέας" για να γεννήσει.
Ο τραυματιοφορέας που επελήφθη του περιστατικού της έπιασε συζήτηση της είπε ότι όλα θα τελειώσουν γρήγορα "ότι θα διαρκέσει περίπου καμία ώρα άντε μιάμιση η επέμβαση" και ότι αυτός ήταν και ο αναισθησιολόγος που θα την αναλάμβανε.
Η γυναίκα τον πίστεψε καθώς και οι συγγενείς της και καθώς την οδηγούσαν στον θάλαμο ο "κάλπικος" γιατρός κατάφερε να αρπάξει ένα 50άρικο.
Το σχέδιο του όμως "χάλασε " η κανονική αναισθησιολόγος που εμφανίστηκε μπροστά στην γυναίκα και άρχισε να της λέει αυτά που έπρεπε πριν την γεννά με την γυναίκα να μένει άναυδη και να την ρωτά "να τώρα πριν λίγο μίλησα με τον αναισθησιολόγο. Εσείς είστε άλλη....
Εφόσον έγινε η επέμβαση στο νοσοκομείο επικράτησε χαμός καθώς μαθεύτηκε το γεγονός και έψαχναν όλοι να βρουν τον "μαϊμού αναισθησιολόγο" όπου αποδείχτηκε ότι ήταν ο τραυματιοφορέας.
Το θέμα επρόκειτο να φτάσει και στους διοικούντες και να κληθεί να δώσει ο εν λόγω τραυματιοφορέας.