Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Δυσφορία Σαμαρά για τον "ξεκούραστο" της Ραφήνας

Μας το έστειλε το kentrinews..... Ευχαριστούμε πολύ 

Τώρα είναι καλό για έναν πολιτικό που ο λαός του εμπιστεύτηκε, δύο φορές, την τύχη της χώρας... να τον στηρίζουν σήμερα κάτι απόστρατοι της πολιτικής και κάτι «καφενόβιοι» βουλευτές και
πολιτευτές;
Είναι καλή εικόνα για έναν τέως πρωθυπουργό να τον εκφράζουν μόνο κάτι γραφικοί τύποι που του κάνουν παρέα στις χασαποταβέρνες;

Ο λόγος για τον "ξεκούραστο" της Ραφήνας, Κώστα Καραμανλή, ο οποίος, κάποιες ημέρες την εβδομάδα, βλέπει συγκεκριμένους βουλευτές στο γραφείο του, ενώ οι "κολλητοί" του έχουν την τιμή να απολαμβάνουν την παρέα του και τις πολιτικές του "αναλύσεις" σε διάφορες χασαποταβέρνες της Αττικής.

Προς ενημέρωση κάθε ενδιαφερόμενου, στην παρέα του Καραμανλή προστέθηκε εσχάτως και ο διαγραφείς από τη ΝΔ, Νίκος Νικολόπουλος.

Μάλιστα ο Καραμανλής τον φώναξε, προ ημερών, και στο γραφείο του στην Παναγή Κυριακού για να συζητήσουν (!!!) τις πολιτικές εξελίξεις.

Μόλις το μάθανε στο Μαξίμου δεν χάρηκαν και πολύ και μάλιστα φρόντισαν να μεταφέρουν και τη δυσφορία τους γι΄ αυτές τις "αθώες" επαφές του "ξεκούραστου" της Ραφήνας.

Από την παρέα του Καραμανλή αυτό που λέγεται πάντως  είναι ότι ο τέως πρωθυπουργός ζήτησε να δει τον Αχαιό πολιτικό για να τον "νουθετήσει" και να του ζητήσει να μην λέει δημόσια αυτά που λέει περί επιστροφής του "ξεκούραστου' στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Οι δικές μας πληροφορίες ωστόσο σημειώνουν πως στο Μαξίμου δεν πείστηκαν από τις εξηγήσεις Καραμανλή, ούτε τους ενθουσιάζει και το "ανέκδοτο" που ακούγεται κάθε τρεις και λίγο και που θέλει τον "τουρίστα" της Ραφήνας να "στηρίζει" Σαμαρά.

"Δηλαδή πως ακριβώς τον στηρίζει; Με το να λέει το περιβάλλον του για "συνάξεις" βουλευτών σε ταβέρνες ή με το να συναντά τους πολιτικά άστεγους;" αναρωτιούνται με νόημα συνεργάτες του Μαξίμου.

Τέλος, μόνο κλαυσίγελο προκαλεί η δήλωση που έκανε ο τέως βουλευτής Δ. Σταμάτης, που πρόσφατα αποχώρησε (και) από τους ΑΝΕΛ του Καμμένου, ότι δήθεν "τα πάντα συνηγορούν για επιστροφή Καραμανλή".

Κι ύστερα ήρθαν οι μέλισσες...

ΥΓ. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, αρκετοί από τους βουλευτές της ΝΔ που πήγαν τις προάλλες σε ταβέρνα στη Βάρη για να ευχηθούν στον γαλάζιο βουλευτή Α. Κουτσούμπα δεν είχαν ενημερωθεί ότι θα συμμετέχει και ο Καραμανλής.

Και μόλις το πληροφορήθηκαν αρκετοί απ΄ αυτούς ήθελαν να αποχωρήσουν, αλλά τους... πρόλαβε ο "ξεκούραστος" που έφτασε εκείνη τη στιγμή στην ταβέρνα για να τιμήσει τα παιδάκια, τα κοκορέτσια και τα άλλα εδέσματα...