Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Πιερικός Αρχέλαος – Μεταμόρφωση Βόλου

Μας το έστειλε ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ..... Ευχαριστούμε πολύ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ


Πιερικός Αρχέλαος – Μεταμόρφωση Βόλου
Την Κυριακή στην Κατερίνη, στις 5 μ.μ.

Η δέκατη αγωνιστική του πρώτου γύρου είναι την ερχόμενη Κυριακή, όπου ο Πιερικός Αρχέλαος
αντιμετωπίζει στο κλειστό γυμναστήριο του Σιδηροδρομικού Σταθμού, στην Κατερίνη, την ομάδα της Μεταμόρφωσης Βόλου.
Επειδή τα βαθμολογικά περιθώρια στενεύουν, όλη η ομάδα είναι αποφασισμένη να δώσει τον καλύτερό της εαυτό και να φέρει, πάλι, τα χαμόγελα στην μπασκετική Πιερία.
Αν και από τις προπονήσεις αυτής της εβδομάδας δεν έλειψαν και κάποιες απουσίες για λόγους υγείας, η νεανική ομάδα του Πιερικού Αρχελάου υπόσχεται να κατέβει στη … μάχη για νίκη και μόνο νίκη.
Για την κυριακάτικη αναμέτρηση ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Λευτέρης Χατζηκυριακίδης, στην ιστοσελίδα  http://www.pierikos-archelaos.gr δήλωσε:

Λευτέρης Χατζηκυριακίδης – προπονητής: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για μας, ένα παιχνίδι στο οποίο πρέπει να πάρουμε τη νίκη πάση θυσία. Η προετοιμασία μας μέχρι στιγμής γίνεται με αρκετά προβλήματα, αλλά πιστεύω ότι οι παίκτες μας θα ανταποκριθούν στις δυσκολίες του αγώνα και με τη βοήθεια του υπέροχου κόσμου μας θα φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Περιμένουμε τη βοήθειά του με την προσέλευσή του, για να μπορέσουμε έτσι να ανταπεξέλθουμε θετικά απέναντι σε μια ομάδα η οποία έχει αξιόλογο ρόστερ και που προέρχεται από μια σημαντική νίκη που έκανε την περασμένη Κυριακή. Σίγουρα θα είναι πολύ δύσκολη η αποστολή μας».
● Διαιτητές ορίσθηκαν οι κ.κ. Πολυχρονιάδης και Τσιαπλής και κομισάριος ο κ. Γ. Σαμαλής.