Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Το εργοστάσιο της Σεβαστής δεν έκλεισε/ Διάψευση – διόρθωση εκ μέρους του κυρίου Αντώνη Μάντζιου

Μας το έστειλε ο Αντώνης Μάντζιος..... Ευχαριστούμε πολύ 

Μια διάψευση – διόρθωση εκ μέρους μου.
Το εργοστάσιο της Σεβαστής δεν έκλεισε.
Σε μια προσπάθεια ανάδειξης των προβλημάτων της Οικονομικής παραγωγής  αλλά και της αγωνίας μας για την αύξηση  της ανεργίας και με αφορμή την πληροφορία για απόλυση
εργαζομένων στο εργοστάσιο μονωτικών της Σεβαστής γράψαμε ότι το εργοστάσιο της Σεβαστής έκλεισε. Η  πραγματικότητα όμως είναι διαφορετική. Το εργοστάσιο το οποίο λειτουργεί εδώ και 10 περίπου χρόνια εξακολουθεί να παράγει και δραστηριοποιείται επιτυχώς εξαγωγικά σε τρεις χώρες  Ιταλία Ουγγαρία και Αίγυπτο.  Προσπαθεί με νύχια και με δόντια να αντιμετωπίσει την οικονομική κρίση στην πατρίδα μας και πράγματι έγιναν  προχθές 2 απολύσεις με γνώμονα την συνέχιση της παραγωγικής της δραστηριότητας και την διατήρηση θέσεων εργασίας.
Δυστυχώς  η απουσία μου κατά το τριήμερο δεν με βοήθησε να διασταυρώσω και να διορθώσω  την παραπάνω αναφορά μου  έγκαιρα πράγμα το οποίο κάνω σήμερα.
Αντώνιος Δ. Μάντζιος 




Δεν εμπιστεύονται τις διαβεβαιώσεις του Σαμαρά, του Βενιζέλου και από κοντά του ασθμαίνοντος συγκυβερνήτη Κουβέλη ότι όλα θα πάνε καλά; Δεν κατανοούν την Εθνική νίκη που μας έδωσε την δόση; ( με όρους και προϋποθέσεις φυσικά αλλά μαθημένοι είμαστε τρία χρόνια τώρα!); Δεν βλέπουν την ανάπτυξη που έρχεται καλπάζοντας σε κάτασπρο άτι και κλείνουν τις επιχειρήσεις τους;

Για τον Φωκά μιλάμε που προσέφυγε στο άρθρο 99.

Πέρα από τα παχιά λόγια, τις τρελές υποσχέσεις και το παραμύθι, υπάρχει μια σκληρή πραγματικότητα κύριοι της συγκυβέρνησης που είναι παραπέρα ύφεση, παραπέρα απολύσεις, κλείσιμο επιχειρήσεων και αύξηση της ανεργίας.

Και αυτή την πραγματικότητα ούτε θέλετε ούτε μπορείτε να την αντιμετωπίσετε. Κάντε στην άκρη λοιπόν και μην μας πουλάτε φύκια για μεταξωτές κορδέλες.