Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

 Ο Μανώλης… διέγραψε τον Καμμένο!

Μας το έστειλε το ysterografa.gr/ ..... Ευχαριστούμε πολύ 

Μιλώντας στην εκπομπή “Πρώτη Γραμμή” στην τηλεόραση του “ΣΚΑΪ”, με τον Βασίλη Λυριτζή και τον Δημήτρη Οικονόμου, ο Γιάννης Μανώλης “άδειασε” τον Πάνο Καμμένο,
αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με αφορμή και την εσωκομματική κρίση που ξέσπασε χθες.
Σύμφωνα με τον Γιάννη Μανώλη, ο Πάνος Καμμένος έχει κάνει μια σειρά από λάθη, με θέσεις που… δεν στέκουν, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, αναφέροντας ως παράδειγμα την καταγγελία του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια για το περίφημο non-paper, μέχρι και την πρόταση Καμμένου να παραιτηθούν βουλευτές, προκειμένου να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές.
“Πρόσφατα τον ακούσαμε να λέει ότι πρέπει να πάμε στο δολάριο”, τόνισε γελώντας ο Γιάννης Μανώλης, αποκαλύπτοντας ότι οι θέσεις τις οποίες κατά καιρούς διατύπωνε ο Πάνος Καμμένος ήταν προσωπικές του, και δεν είχε προηγηθεί συζήτηση, πόσο μάλλον ζύμωση στα κομματικά όργανα.
Ο Γιάννης Μανώλης αναφέρθηκε και στο παρασκήνιο της προσέγγισης με τον Νίκο Νικολόπουλο, και το πως κατά τη γνώμη του ο Πάνος Καμμένος τορπίλησε τη μελλοντική συνεργασία των δυο πλευρών, αποκαλύπτοντας και τηλεφώνημα του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων προς τον Νίκο Χατζηνικολάου, στον οποίο είχε υποσχεθεί ότι θα του έδινε την αποκλειστικότητα της είδησης για τη Real News.
Σύμφωνα με τον Γιάννη Μανώλη, ο Πάνος Καμμένος δεν επιθυμεί τη μετεξέλιξη των Ανεξάρτητων Ελλήνων από Κίνημα σε κόμμα, και για τον λόγο αυτό δεν δρομολογεί και τη διεξαγωγή Συνεδρίου. “Το καλοκαίρι έκανε δυο μήνες διακοπές”, σχολίασε με νόημα. Έπεται συνέχεια…