Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΜΕ ΟΧΗΜΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΧΡΕΟΥΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

Μας το έστειλε ο Βασίλειος Νουλέζας..... Ευχαριστούμε πολύ 
Ετοιμάζουν την ευρωπαϊκή ταυτότητα, οι κρατικοί προϋπολογισμοί θα εγκρίνονται πλέον από την μετεξελισσόμενη σε  ευρωπαϊκή
ομοσπονδία Ε.Ε. με Υπερπρωθυπουργό, ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ.


Είναι κατασκευασμένη η οικονομική κρίση, με σκοπό να επιβληθούν σκληρές πολιτικές που οδηγούν στην συρρίκνωση δικαιωμάτων και την καταλήστευση εθνικών περιουσιών από την Ε.Κ.Τ.
Θα έχετε διαβάσει για την επιχειρούμενη ομοσπονδοποίηση της ευρωπαϊκής ένωσης, για την κατάργηση των εθνικών κρατών, πού επιδιώκουν οι ινστρούκτορες τής Ε.Ε. , που επιχειρήθηκε αρχικά με την υπερψήφιση τού Ευρωσυντάγματος πού όμως απορρίφθηκε από χώρες όπως η Γαλλία και η Ολλανδία πού σε δημοψήφισμα που διενεργήθηκε αποκρούστηκε, όπως και στην Μεγάλη Βρετανία ΟΠΟΥ ΜΕΓΑΛΏΝΕΙ, ΑΥΞΆΝΕΤΑΙ Ο ΕΥΡΩΣΚΕΠΤΙΚΙΣΜΌΣ ΚΑΙ  Η ΘΈΛΗΣΗ ΕΞΌΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΜΈΝΗ ΕΥΡΩΠΗ. Αν δεν είχαν επινοήσει την παγκόσμια οικονομική ύφεση πως θα επέβαλαν στους ανυποψίαστους λαούς την μείωση μισθών , συντάξεων , πως θα επέβαλλαν την αφαίμαξη του εισοδήματος, την επιβολή σκληρών φορολογικών μέτρων , πώς θα απαλλοτρίωναν την δημόσια περιουσία, τον εθνικό πλούτο όπως συμβαίνει με την χώρα μας , όπου εκποιείται η κρατική περιουσία με το εύσχημο πρόσχημα τής εξόφλησης των δανειστών μας? Πώς θα νομιμοποιούσαν το άνευ προηγουμένου ξεπούλημα πλουτοπαραγωγικών πηγών , κοιτασμάτων πετρελαίου , τής ενέργειας ακόμη και νησίδων , με την πρόφαση της δήθεν αποπληρωμής ληξιπρόθεσμων οφειλών του κράτους? Αναρωτηθήκαμε γιατί συνεχώς τα Μ.Μ.Ε. μιλούν σε ευρωπαϊκό επίπεδο κουραστικά, καθημερινά για την επεκτεινόμενη ευρωπαϊκή οικονομική κρίση πού κοντεύει να καταβροχθίσει την Νότια Ευρώπη που έχει υποθηκεύσει το μέλλον της, αφού όλα θα καταλήξουν σε χέρια Γερμανών τραπεζιτών? Μήπως το ίδιο επιχειρείται και στην υπερχρεωμένη Ελλάδα? Γνωρίζουμε πόσα οφείλουμε και πότε θα εξοφλήσουμε το χρέος μας στους δανειστές μας? Είναι ολοφάνερο ότι οδηγούμεθα στην ευρωπαϊκή δημοσιονομική ολοκλήρωση, άλλωστε αυτήν την σκοπιμότητα εξυπηρετούν τα ευρωομόλογα, αυτό σκέπτεται η κ. Μέρκελ φωναχτά και το έχει δείξει με δηλώσεις της. Το ζητούμενο δηλ. είναι να παραδώσουν, να παραχωρήσουν  τα κράτη περισσότερη εθνική κυριαρχία χάριν τής ανάπτυξης , ανεξαρτήτως αν δεν το ομολογεί ο Πρωθυπουργός που κάνει γονυκλισίες για επιμήκυνση αποπληρωμής, αντί σθεναρά να απαιτήσει διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του εξωτερικού χρέους μας και χρηματοδότηση της ελληνικής οικονομίας μάς ευμενέστερους όρους δανεισμού, η υποκρισία και η διγλωσσία του είναι απερίγραπτη. Θα δείτε   τα Μ.Μ.Ε. θα αρχίσουν να προετοιμάζουν την κοινή γνώμη για αυτές τις συνταρακτικές αυτές αλλαγές, ότι δηλ. οι Βρυξέλλες θα χαράσσουν την οικονομική ,αμυντική πολιτική της Ε.Ε. , αυτή θα υπερασπίζεται τα ενιαία σύνορα της Ευρώπης, θα έχουμε κοινό σύνταγμα κοινή σημαία , αυτή είναι η εξέλιξη που μοιάζει αναπόφευκτη, δεν θα χαράσσουμε μόνοι μας την μακροοικονομική πολιτική μας , θα έχουμε κοινή εργατική, φορολογική νομοθεσία. ΒΝΟΥΛΕΖΑΣ δικηγόρος.