Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ Π.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ

Μας το έστειλε η Π.Ε.ΠΙΕΡΙΑΣ..... Ευχαριστούμε πολύ 
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 28-12-2012 στην φιλόξενη αίθουσα συνεδριάσεων της Π.Ε. Πιερίας, η χριστουγεννιάτικη εορταστική εκδήλωση για τα παιδιά των
υπαλλήλων.


Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, σε συνεργασία με το Σωματείο των Εργαζομένων, σε μια από κοινού προσπάθεια να δείξουν στους μελλοντικούς πρωταγωνιστές αυτού του τόπου πως τα «όνειρα μπορούν να είναι ποτισμένα με χρώμα», διοργάνωσαν την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή, αφιερωμένη στα παιδιά του εργατικού δυναμικού της Π.Ε. Πιερίας, «πλυμμηρίζοντας» την αίθουσα συνεδριάσεων του κτηρίου με νεανικότητα, γέλια και αισιοδοξία για ένα λαμπρότερο αύριο, δίνοντας έμφαση στα διαχρονικότερα νοήματα των εορτών: «Αγάπη, Ανιδιοτέλεια, Προσφορά».
Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου, υποδέχτηκε το εργατικό δυναμικό με τα παιδιά τους, τους έδωσε ευχές εμπνευσμένες από το κλίμα των γιορτών και συγχάρηκε το Σύλλογο γι’ αυτήν την παραμυθένια εκδήλωση.

Υπό τον ήχο χριστουγεννιάτικων μελωδιών ο αγαπημένος των παιδιών Άη Βασίλης, μοίρασε πλούσια δώρα, δημιουργικής απασχόλησης και ψυχαγωγίας, εκπλήσσοντας ευχάριστα τα παιδιά και απογειώνοντας τη διάθεση τους.
 Την εκδήλωση «έντυσε» η αφήγηση του παραμυθιού «Το χριστουγεννιάτικο όνειρο του κέδρου» από τις υπαλλήλους της Π.Ε. Πιερίας και συντελεστές της ραδιοφωνικής εκπομπής «Μουσικό Αερόστατο» που εκπέμπει στο «Ράδιο Ενημέρωση 92,2 fm» Δομνίκη Καράτζιου και Ειρήνη Παπαδοπούλου και ολοκληρώθηκε με την προβολή της ταινίας «Το ποντικάκι που ήθελε να αγγίξει ένα αστέρι» βασισμένο στο ομώνυμο παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά.
Η Πρόεδρος του Συλλόγου των Εργαζομένων της Π.Ε. Πιερίας κ. Δομνίκη Καράτζιου χαιρέτησε τα παιδιά και τους συναδέλφους της και ευχήθηκε ό,τι καλύτερο σε όλους για το νέο έτος.
Σε εποχές όπου η καθημερινότητα μοιάζει να ποτίζεται από το σκούρο γκρίζο χρώμα και που το «καλύτερο αύριο» αποτελεί όνειρο των πιο ρομαντικών, αυτό που χρειάζεται για να αναζωπυρωθεί η ελπίδα και να φωτίσουν τα χαμόγελα στα πρόσωπα των ανθρώπων, είναι λίγη «λάμψη» από το μαγικό, σπινθηροβόλο φως των Χριστουγέννων.