Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Ποιον “βλέπει” ο Μητσοτάκης για… νέο πρωθυπουργό

Μας το έστειλε το ysterografa.gr/..... Ευχαριστούμε πολύ 

Με αφορμή το νέο βιβλίο του, για την περίοδο της διακυβέρνησης του τόπου 1990-93, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης επανέρχεται στο προσκήνιο. Ο πρώην πρωθυπουργός και
επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα παρουσιάσει τον Ιανουάριο βιβλίο με αφηγηματική καταγραφή των πεπραγμένων εκείνη τη δύσκολη περίοδο, σύμφωνα ωστόσο με πληροφορίες θα αποφύγει χαρακτηρισμούς και εκτενείς αναφορές στον Αντώνη Σαμαρά, περιοριζόμενος να συγκρίνει τις δυο περιόδους, λόγω της κρισιμότητας των στιγμών για τη χώρα.
Η “Real News” πάντως, η οποία δημοσιεύει το εν λόγω ρεπορτάζ, προχωρεί σε μια πιο σημαντική αποκάλυψη. Ο δημοσιογράφος Βασίλης Σκουρής υπογράφει ρεπορτάζ που λέει ότι, “στους συνομιλητές του, σε εκείνους που ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης δέχεται στο γραφείο του, επιμένει πως η χώρα θα οδηγηθεί σε σύντομο διάστημα σε νέα κυβέρνηση από την παρούσα Βουλή, με πρωθυπουργό μη πολιτικό πρόσωπο, αφού θεωρεί τυχόν εκλογές την απόλυτη καταστροφή για τη χώρα”.
Το ρεπορτάζ ωστόσο σημειώνει ότι, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης θεωρεί πως “το πρώτιστο αυτή τη στιγμή είναι ένας ισχυρός ανασχηματισμός της κυβέρνησης από τον Αντώνη Σαμαρά, με πρόσωπα που θα υλοποιήσουν τις δεσμεύσεις και θα… τρέξουν τις μεταρρυθμίσεις, εκσυγχρονίζοντας τη χώρα”.