Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Ετήσιος Χορός του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας-Θράκης στο Mediterranean Village Hotel & Spa

Μας το έστειλε το Mediterranean Hotels..... Ευχαριστούμε πολύ 

Το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου και ώρα: 9.30μ.μ., θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα δεξιώσεων του Μediterranean Village Hotel & Spa,  στην Παραλία Κατερίνης, ο ετήσιος χορός
του  Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Mακεδονίας-Θράκης. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση πραγματοποιείται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στον φιλόξενο χώρο του ξενοδοχείου Mediterranean  Village  και έχει εξελιχθεί πια σε εστιακό σημείο του ξενοδοχειακού κλάδου και θεσμό για την Πιερία και την ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Ελλάδας. 
Ο γνωστός μαέστρος  Νίκος Πατρής με την ορχήστρα του  θα παρουσιάσουν ένα ξεχωριστό ψυχαγωγικό πρόγραμμα με τις κορυφαίες δημιουργίες που σημάδεψαν την ιστορία του ελληνικού λαϊκού και έντεχνου τραγουδιού. Το μενού θα είναι μια πανδαισία γεύσεων και πρωτότυπων γαστρονομικών συνδυασμών με την πινελιά των Σεφ του ξενοδοχείου.
«Ο Σύλλογος υπόσχεται και φέτος στους καλεσμένους μια αξέχαστη βραδιά αντάξια της ιστορίας του» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας-Θράκης και διευθυντής του ξενοδοχείου Mediterranean Resort κ. Δημήτρης Τριγώνης, συμπληρώνοντας ότι «στην εκδήλωση πρόκειται να παρευρεθούν, εκτός των μελών του Συλλόγου, στελέχη ξενοδοχείων και ταξιδιωτικών οργανισμών, εκπρόσωποι των ΜΜΕ, ιδιαίτερα του τουριστικού τύπου, εκπρόσωποι πρεσβειών και φορείς τουρισμού, οι οποίοι μέσα σε ένα ιδιαίτερα οικείο και άκρως φιλικό κλίμα θα συζητήσουν και θα ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με την κρίσιμη καθημερινότητα των θεμάτων του τουρισμού αλλά και την πορεία του κλάδου ειδικότερα».
. Για κρατήσεις θέσεων μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία του συλλόγου καθημερινά στα τηλ. 23510 64600 & 6936 501 362  αλλά και μέσω  διαδικτύου στην διεύθυνση: village@mediterraneanhotels.gr