Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

O (διορισμένος) Στουρνάρας και τα... καθρεφτάκια

Μας το έστειλε το kentrinews.gr ..... Ευχαριστούμε πολύ 
Οι νεοφιλελεύθερες αντιλήψεις και τα πιστεύω του, έδειξαν από νωρίς το δρόμο... που θα ακολουθούσε ο σημερινός "μαέστρος" της ελληνικής οικονομίας.

ΙΟΒΕ, καριέρα στις τράπεζες, παρέα με τους εκσυγχρονιστές του Σημίτη, για ένα φεγγάρι υπουργός
του Παπαδήμου και σήμερα διορισμένος "τσάρος" της Οικονομίας στην Ελλάδα των μνημονίων.

Το όνειρο του πραγματοποιήθηκε: όσα πίστευε και πιστεύει ήρθε η ώρα, ελέω τρικομματικής, να τα εφαρμόσει στις πλάτες του λαού.

Ο λόγος για τον Γιάννη Στουρνάρα που από τη μέρα που διορίστηκε υπουργός, σήκωσε κι ανάστημα απέναντι στους εκλεγμένους βουλευτές και απέναντι στα κόμματα που στηρίζουν αυτή την κυβέρνηση. Τα επεισόδια πολλά και γνωστά, με πρωταγωνιστή τον αμετροεπή Στουρνάρα.

Τώρα όμως και προφανώς ευρισκόμενος σε δύσκολη θέση, λόγω των απίθανων εμπνεύσεων που έχει για την οικονομία και τη φορολογία, ξεπέρασε τον εαυτό του.

Την ώρα που η κοινωνία και μεγάλος αριθμός βουλευτών της τρικομματικής τον σιχτιρίζει για την εμπνευσμένη πρότασή του για το φορολογικό βγήκε ο αθεόφοβος στον μνημονιακό Σκάι για να μαλώσει και να θαμπώσει τους... ιθαγενείς αυτής της ταλαίπωρης χώρας, που αντέχει ακόμη και τέτοιους… στουρνάρες περί της οικονομίας.

"Για να καταλάβετε" είπε με ύφος και γλώσσα...φύλαρχου, μιλώντας στην εκπομπή του Παπαχελά, "πόση δουλειά έχουμε κάνει, δείτε τι λένε οι πιο σκληροί κριτές μας. Όταν πριν από λίγες εβδομάδες είχα επισκεφτεί τον κ. Σόιμπλε μου είχε ενεχηρίσει μία λίστα με αυτά που δεν είχαν γίνει. Τώρα που τον ξαναείδα με συνεχάρη, μου είπε: μα εσείς, τα κάνατε όλα".

Αυτός λοιπόν ο κύριος που βλέπει την Ελλάδα ως αποικία και τους κατοίκους της ως… ιθαγενείς, παραμένει στη θέση του! Ακόμη...