Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ Σ.Φ ΑΕΚ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ-ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 1983

Μας το έστειλε ο Σ.Φ ΑΕΚ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ-ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 1983..... Ευχαριστούμε πολύ

Την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου και ώρα 8 μ.μ. θα κόψουμε την πίτα μας στα γραφεία μας Γεωργάκη Ολύμπιου 33.

Μια πίτα για τους μεγάλους με τον τυχερό να παίρνει δώρο από τον σύνδεσμό μας μια μπάλα ρετρό της ΑΕΚ.

Επίσης μια μπάλα της ΑΕΚ θα πάρει και ο τυχερός από την πίτα των πιτσιρικάδων. Θα προσφερθούν σε όλα τα παιδάκια από ένα δωράκι  ΑΕΚ.

Κοντά μας θα είναι ο συντοπίτης μας και παίκτης της αγαπημένης μας ομάδας στον Χαντ-μπολ ο Γιώργος Ασαρίδης.

Στο μπιλιάρδο επάνω θα υπάρχει υλικό της ΑΕΚ και του Συνδέσμου  Με τα έσοδα που θα έχουμε θα αγοράσουμε τρόφιμα και δώρα για μια φτωχή οικογένεια. 

Καλούμε λοιπόν όλα τα μέλη μας και τους φίλους μας να βρεθούν κοντά μας.

Επίσης θα είναι έτοιμες και οι προσκλήσεις για την εκδήλωσή μας στην μουσική σκηνή ''ΠΕΝΤΑΓΡΑΜΜΟ'' κάτω ακριβώς από τα γραφεία μας.120 προσκλήσεις για να περάσουμε καλά,να ακούσουμε εκτός από το υπέροχο πρόγραμμα τον ύμνο της ΑΕΚΑΡΑΣ μας,το τραγούδι του Συνδέσμου LIVE) και να τραγουδήσουμε όλοι μαζί. Να πούμε τα συνθήματά μας. Να γίνει της σκεπαστής !!.

Δεν θα έχουμε τιμητικές διακρίσεις, δεν θα έχουμε επίσημους καλεσμένους.... απλά όσοι δώσουν το παρόν πρέπει να έχουν μεγάλη αγάπη στην ΑΕΚ και στον σύνδεσμο που πρέπει να στηριχθεί αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο από όλες τις πλευρές  120 προσκλήσεις που θα διατεθούν ονομαστικά. Και ήδη άνοιξε η λίστα της συμμετοχής στην υπέροχη οικογενειακή μας βραδιά !! Είμαστε υπερήφανοι για την Ιστορία της ομάδας μας, είμαστε υπερήφανοι για την πορεία μας εδώ και 30 ΧΡΟΝΙΑ στον μαγικό κόσμο της ΑΕΚ. 

Φυσικά η μεγάλη μας εκδήλωση για τα 30 χρόνια αγώνων μας διπλα στην ΑΕΚ θα γινει το καλοκαιρι ελπιζωντας βεβαια στα καλυτερα για την αγαπημενη μας ομαδα.30 χρονια εκδρομες στα πεταλα του κοσμου!!! στο αιμα μου η προσφυγια η ΑΕΚ οδηγος μου!!!Διαθετουμε το επαιτιακο μας φουτερ με κουκουλα(29) και χωρις(25)με κεντημα.Γινεται ενας πανικος στην κυριολεξια γι αυτα.Διαθετουμε επισης τα ημερολογια μας(8) με πλουσιο φωτογραφικο υλικο απο την ομαδα,την υπερπρωταθλητρια γυναικεια ομαδα βολλευ,το χαντ-μπολ,τον λαο μας,την ιστορια μας.Επισης σελιδα με φωτο καλοκαιρινες στιγμες με πολυ ομορφια απο κοριτσαρες ντυμενες στα κιτρινομαυρα!!!...και μια εξτρα σελιδα με φωτο απο εκδρομες μας και σε γηπεδα στην πορεια των 30 χρονων!!!Για οσους τα θελουν μπορουν να τα βρουν στα γραφεια μας Γεωργ.Ολυμπιου 33 και στα τηλ.2351037727 κ 6937163105.Πρεπει ολοι να καταλαβουν οτι αυτη την δυσκολη εποχη που ζουμε αλλα και με την ΑΕΚ στις χειροτερες στιγμες της ιστοριας μας πρεπει να εξαντλησουμε τα ημερολογια για να ανασανει οικονομικα ο συνδεσμος.Πρεπει ολοι να δειξουν ενδιαφερον ....γι αυτο ολοι κοντα στην ΑΕΚ...ολοι κοντα στον συνδεσμο!!!1983....συνθετουμε το παρελθον!!!2013....αγωνιζομαστε στο παρον!!!.....ονειρευομαστε το μελλον!!!

ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚΑΡΑ!!!ΑΕΚ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ...ΑΕΚΑΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ!!!ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΕΚ.ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΜΑΣ!!!....KAI KAΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ....ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!