Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Ο Σ.Φ ΑΕΚ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ-ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 1983 έκοψε τη πίτα του...

Μας το έστειλε ο Σ.Φ ΑΕΚ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ-ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 1983..... Ευχαριστούμε πολύ 
  Την Τεταρτη κοψαμε την πιτα μας στα γραφεια του Συνδεσμου με την παρουσια πολλων μελων

μας.Τα πιτσιρικια κερδισαν για αλλη μια φορα την παρασταση και την προσοχη ολων μας.Ειλικρινα μας γεμισαν χαρα και μας εκαναν να ξεχασουμε την στεναχωρια μας για την ομαδα.

Μια αισιοδοξια εβγαινε απο παντου οτι τελικα ολα θα πανε καλα για την ομαδα.Μετα το καλωσορισμα απο τον προεδρο μας,εκοψε την πιτα μας ο συντοπιτης μας παικτης της ομαδας Χαντ-Μπολ Γιωργος Ασαριδης ο οποιος αφου ευχηθηκε μας μετεφερε και οσα θετικα ακουγονται για τον συνδεσμο μας.Και φυσικα καταχειροκροτηθηκε.Ομως ο γιοκας του που εδωσε ρεσιταλ κερδισε τις εντυπωσεις ολων!!!

Πρωτα κοψαμε την πιτα των μικρων Ενωσιτων που μαζι με το κοματι τους περνανε δωρακι απο ενα μπαλακι της ΑΕΚ.Ο τυχερος ηταν ο Γιαμουζης Νικος που πηρε δωρο μια μπαλα δερματινη.
Συνεχισαμε με την πιτα των μεγαλων οπου τυχερος ηταν ο Δημ.Χελιδονοπουλος ο οποιος πηρε δωρο μια μανεμορφη συλλεκτικη μπαλα ρετρο της ΑΕΚ.
Ευχαριστουμε μεσα απο την καρδια μας οσους εδωσαν παρον.Αυτο ειναι πολυ σημαντικο για τον συνδεσμο.Ευχαριστουμε και αυτους που λειψανε και θα μας ξαναθυμηθουν οταν εχουν αναγκη.Ευχαριστουμε ολους οσους πηρανε το ημερολογιο μας και οσους ειπαν οχι.Καθε ημερολογιο ειναι αναπνοη για τον συνδεσμο μας.
Ευχαριστουμε και τους χορηγους του ημερολογιου μας.
Συνεχιζουμε την διαθεση μεχρι να τα εξαντλησουμε ολα.
Παραλαβαμε μια παρτιδα απο τα επαιτιακα μας φουετρακια τα οποια εγιναν αναρπαστα ετσι περιμενουμε και αλλα.
1983-2013....30 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΑ ΠΕΤΑΛΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ Η ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ Η ΑΕΚ ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΥ...1983 ...

συνθετουμε το παρελθον!!!2013...αγωνιζομαστε στο παρον...και ονειρευομαστε το μελλον.

τηλ.επικοινωνιας 2351037727 και 6937163105.