Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

2013, Ανατροπή, Αλλαγή

Μας το έστειλε ο ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ..... Ευχαριστούμε πολύ 

     Συνέλληνες, συμπατριώτες,
     Πρέπει το συντομότερο να απαλλαγούμε από τη συστημική, ετεροκαθοριζόμενη, συμμαχική μαύρη συγκυβέρνηση Σαμαρά, ετερόκλητων πολιτικών δυνάμεων. Η  ’’περίφημη,, Ελληνική τρόικα αντιπροσωπεύει μια παραπαίουσα εξουσία σκληρής μονόπλευρης λιτότητας και αυταρχισμού, η οποία είναι ανίκανη, αναποτελεσματική και καταστροφική. Καθημερινά φέρνει στο φως νέα επαχθέστερα μέτρα άδικα και αντικοινωνικά επιδεικνύοντας νομιμοφροσύνη στις εντολές των Βρυξελλών. Έτσι με αναγκαστικές ανακυκλώσεις και ανατροφοδοτήσεις  η κατάσταση  χειροτερεύει.
     Ο Πρωθυπουργός της χρεοκοπίας, ο χαμαιλέων πολιτικός Σαμαράς στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του, αφού σαμάρωσε τον Ελληνικό λαό, μεταμορφώθηκε σε Σωτήρα που θα μας οδηγήσει στη γη της επαγγελίας. Η μοναδική λύτρωσή μας είναι η καθαίρεσή του άμεσα.
     Συμπολίτες αυτό που υφιστάμεθα είναι ενορχηστρωμένη μεταφορά της κρίσης των Κροίσων, επιβολή ενός μονεταριστικού συστήματος της παγκόσμιας οικονομικής ελίτ και της ελεύθερης ασύδοτης αγοράς. Προσπαθούν τα αφεντικά της παγκοσμιοποίησης με διάφορους  μηχανισμούς και τρόπους επιφαινόμενης δημοκρατικότητας  να μετακυλίσουν στους ανένοχους και ανυποψίαστους λαούς τα δικά τους εγκλήματα. Χρησιμοποιούν πρόθυμα  GoldenBoys  της πολιτικής, των ΜΜΕ και των τραπεζών για να φορτώσουν τα απεχθή βάρη τους, τα τοξικά απόβλητά τους στους πολίτες κρατών με αντιλαϊκά – μεσαιωνικά μέτρα. 
     Χρειάζεται ανατροπή της εφαρμοζόμενης πολιτικής, απόσειση των μέτρων του μνημονίου και Αλλαγή πλεύσης. Πρέπει να μπουν μπροστάρηδες της λαϊκής εξέγερσης οι πολιτικοί ηγέτες, αυτό έχει ανάγκη ο κόσμος σήμερα. Πρέπει να γίνουν  ρηξικέλευθες, ριζοσπαστικές προτάσεις, ώστε να αρθούν οι διαχρονικές ανισότητες και αδικίες, να περιοριστούν, να αποκατασταθούν βαθμιαία οι ανισορροπίες χωρίς κοινωνικούς τριγμούς, γιατί έχομε να κάνουμε με ανθρώπους και όχι με τοίχους. Δηλαδή κατάργηση των προνομίων κοινωνικών στρωμάτων και ατόμων και αποκατάσταση των μειονεκτούντων. Αυτό είναι το διακύβευμα, το ζητούμενο της κοινωνικής δικαιοσύνης, αποτελεί αναγκαία και  ικανή συνθήκη για την ευημερία των πολιτών ανεξάρτητα της τάξης, της ομάδας που ανήκουν, είτε της σχέσης  τους με την εκάστοτε εξουσία. Η κυβέρνηση πρέπει να είναι για όλους ενιαία.
     Θεωρώ ότι ο  Καμμένος  και οι συνεργάτες του πρέπει να αποβάλουν τον παλιό και φθαρτό εαυτό τους, να αναγεννηθούν και να προχωρήσουν πιο ώριμοι στο δρόμο της διαφάνειας και της ανασυγκρότησης που θα δώσει προοπτική και αναβάθμιση στην ποιότητα ζωής των Ελλήνων. Να πιέσουν όσο μπορούν να αλλάξει αυτό το μαύρο  τοπίο.
     Σεις του Σύριζα να αφήσετε τα στρογγυλά και ευχάριστα λόγια για όλους. Τις ρεφορμιστικές πολιτικές, τις μικρές μεταρρυθμίσεις, τις συγκυριακές εγκολπώσεις και ενθυλακώσεις Πασοκογενών ατόμων, τις μικροκομματικές ευκαιριακές τακτικές. Επιβάλλεται, ως εκ της θέσεως σας, να προχωρήσετε σε ουσιαστικές και αποτελεσματικές  κινήσεις ρήξης και ανατροπής της παρούσας κατάστασης, όπως μεγαλόστομα λέτε. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και η Χρυσή Αυγή είναι  πιο αποφασιστικοί από σας.  Κ. Τσίπρα  οι ηγέτες στα  δύσκολα φαίνονται, ο λαός βρίσκεται σε αναμονή, το πολιτικό και κοινωνικό πεδίο είναι πρόσφορο. Τι περιμένετε;
 
Κατερίνη 04.01.2013
 
ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ
Ανεξάρτητος Έλληνας
Μέλος Σ.Ε. Πιερίας