Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Συνομιλώντας με τον Νικήτα Εφραιμίδη...

Μας το έστειλε ο Μ.Α.Σ Νίκη Αιγινίου..... Ευχαριστούμε πολύ 
Φωτ. Ευριπίδη Θεοδοσίου
ΕΡΩΤΗΣΗ: Νικήτα τι δε πήγε καλά και χάσατε τον αγώνα με τον Ηρακλή?


 Νικήτας Εφραιμίδης: O αγώνας δεν μας βγήκε όπως περιμέναμε.  Ο Ηρακλής μας πίεσε πολύ με το σέρβις του κρατώντας ταυτόχρονα σε μικρό ποσοστό τα λάθη του.  Aπεναντίας  εμείς κάναμε σε 1, 2 και 3 σετ εύκολο σέρβις με πάρα πολλά χαμένα, αδυνατώντας να πιέσουμε όπως θα θέλαμε τον αντίπαλο. Ακόμη είχαμε πολλές άμυνες να πέφτουν κάτω χωρίς να πασχίζουμε γι αυτές. Γενικά πάντως όλο το παιχνίδι δεν έγινε σωστά από μεριάς μας πληρώνοντας  συνολικά 43 λάθη σε ένα παιχνίδι που ο Ηρακλής κέρδισε συνολικά 94 πόντους.



ΕΡΩΤΗΣΗ: Πώς σου φάνηκε να παίζεις αντίπαλος με τον αδερφό σου?
Νικήτας Εφραιμίδης: Δεν μπορώ να πω ότι μου φάνηκε περίεργο, γιατί ο λίγος χρόνος μεταξύ των φάσεων δεν σου αφήνει περιθώριο να σκέφτεσαι τίποτε άλλο παρά μόνο τον επόμενο πόντο.



ΕΡΩΤΗΣΗ: Πως κρίνεις την πορεία της ομάδος μετά από 13 αγωνιστικές;
 Νικήτας Εφραιμίδης: Θεωρώ ότι η πορεία της ομάδας είναι αρκετά καλή για νεοφώτιστη. Σίγουρα θέλουμε περισσότερους βαθμούς - αλλά εδώ είμαστε.



ΕΡΩΤΗΣΗ: Πως βλέπεις τη συνέχεια για την ομάδα σου και ποιοι είναι οι στόχοι σας τη φετινή χρονιά;
 Νικήτας Εφραιμίδης: Το πρωτάθλημα βρίσκεται πλέον στο ζενίθ του και είναι η στιγμή να δείξουμε ότι αξίζουμε περισσότερα. Στόχος της ομάδας είναι να μπούμε στην οχτάδα και να τερματίσουμε από εκεί και πέρα όσο πιο ψηλά μπορούμε. Δεν είναι κάτι εύκολο αλλά μπορούμε να τα καταφέρουμε.


 
ΕΡΩΤΗΣΗ: Οι δικοί σου, προσωπικοί, στόχοι για φέτος και για τη συνέχεια της καριέρας σου;
Νικήτας Εφραιμίδης: Από μεριάς μου θέλω σε κάθε παιχνίδι να βοηθάω την ομάδα μου όσο περισσότερο γίνεται, να συνεχίσω και να τελειώσω μια καλή χρονιά. Για την συνέχεια όνειρο μου είναι να φύγω στο εξωτερικό και να δοκιμαστώ σε πιο δύσκολα πρωταθλήματα. Πέραν αυτού σίγουρα για κάθε αθλητή είναι τιμή του να ανήκει στην εθνική ομάδα της χώρας του.


 
ΕΡΩΤΗΣΗ: Τι έχεις να πεις για τον κόσμο της ομάδος σου;
Νικήτας Εφραιμίδης: Ο κόσμος είναι πραγματικά απερίγραπτος. Ποτέ μου δεν περίμενα ότι θα ερχόταν τόσος πολύς κόσμος στο γήπεδο ο οποίος από αγώνα σε αγώνα δείχνει μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι για την γεμάτη κερκίδα και πιστεύουμε πως και στους επόμενους αγώνες θα γεμίσει πάλι το γήπεδο. Είναι υπόδειγμα φιλοσοφίας και συμπαράστασης διότι η συμπεριφορά του είναι πάντοτε εντός φίλαθλου πνεύματος. Από μεριάς μας θα κάνουμε ότι μπορούμε για να δίνουμε χαρά στον κόσμο αυτό, αλλά και να προσελκύουμε περισσότερους.