Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

«Μπαμ» στον Αιγινιακό με τον Θανάση Τόλιο!


Επιστροφή στις… ρίζες για τον Θανάση Τόλιο, που μετά από 17 χρόνια επιστρέφει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Αιγίνιο (από εκεί ξεκίνησε την καριέρα του, πριν μετακομίσει το 1996 στον Εδεσσαϊκό της Α΄ Εθνικής)! Ο 36χρονος τερματοφύλακας, μετά από μια λαμπρή καριέρα στο
επαγγελματικό στερέωμα, έδωσε τη Δευτέρα τα χέρια με τον χρηματοδότη της ομάδας της Πιερίας, Γιάννη Νιώπα (του οποίου αποτέλεσε προσωπική επιλογή) και θα τα δώσει όλα για να συνεισφέρει στην άνοδο του Αιγινιακού στη Football League. Ο Τόλιος θα ενισχύσει την ομάδα του Γιάννη Βλάχου για ένα χρόνο, προσθέτοντας εμπειρία και δίνοντας πολύτιμες λύσεις δίπλα στους ήδη υπάρχοντες πορτιέρο, τους Σακελλαρίδη και Ράπτη.

Ο Θανάσης Τόλιος ενδέχεται να είναι το τελευταίο απόκτημα για την ομάδα του Αιγινίου, δηλαδή το… κερασάκι στην «τούρτα» των σημαντικών μεταγραφών, ενώ πιθανότατα θα κάνει ντεμπούτο στον εντός έδρας αγώνα της άλλης Τετάρτης με τον Οδυσσέα Κορδελιού. Ο έμπειρος γκολκίπερ αγωνίστηκε το πρώτο μισό της σεζόν στον «γείτονα» Πιερικό, ενώ ακόμα έχει θητεύσει σε Βέροια, Εθνικό Αστέρα, Πανσερραϊκό, ΠΑΣ Γιάννινα, Τρίκαλα και Ηρακλή Ψαχνών (εκτός φυσικά των Πιερικού και Εδεσσαϊκού).

Εξάλλου, μετά το τρίποντο της Κυριακής με τον Τύρναβο (2-1), με ανατροπή και δυο γκολ του Μάνθου Πλατάκη, ο γηγενής στόπερ του Αιγινιακού, Γιάννης Μιλκούδης (που μετά τη φυγή του Τασίδη καθιερώθηκε ως βασικός) τόνισε σε δηλώσεις του: «Ήμασταν πολύ καλοί, αν και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Ανταποκριθήκαμε στην πορεία, γυρίσαμε το ματς και χάσαμε και άλλες ευκαιρίες. Τελικά δικαιωθήκαμε για την προσπάθεια και συνεχίζουμε. Είμαστε σε καλό δρόμο, συγχαρητήρια σε όλους για την επιτυχία».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Δ. ΔΕΡΜΙΣΗΣ

mikriliga.com