Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Αφιέρωμα της εφημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ στο ξενοδοχείο Olympus Mediterranean

Μας το έστειλε το Mediterranean Hotels..... Ευχαριστούμε πολύ
 Στο ξενοδοχείο Olympus Mediterranean στο Λιτόχωρο βρέθηκε για τρεις μέρες ο Νίκος Μαστροπαύλος, ο γνωστός δημοσιογράφος που επιμελείται το ένθετο «Ταξίδια» της
εφημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του υπεύθυνου δημοσίων σχέσεων του ομίλου Mediterranean Hotels Βασίλη Δήμου και του υπεύθυνου του γραφείου τύπου της ομάδας μπάσκετ του Πιερικού-Αρχέλαου Τάκη Σφήκα.
Εκεί τον υποδέχτηκαν οι ιδιοκτήτες του ομίλου Mediterranean Hotels Βασίλης και Ευαγγελία Λάμπρου. Ο δημοσιογράφος αφού ξεναγήθηκε από τον διευθυντή Γιώργο Παπαμιχαήλ στους χώρους του ξενοδοχείου Olympus Mediterranean μίλησε με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για το όμορφο περιβάλλον, τη φιλοξενία του προσωπικού αλλά και το επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου. 
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Πιερία ο κ. Μαστροπαύλος συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Φεστιβάλ Ολύμπου κ. Γρηγόρη Παπαχρήστο και τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων του ΟΡ.ΦΕ.Ο. κ. Νίκο Πασχαλούδη, όπου συζητήθηκαν θέματα προβολής του Φεστιβάλ μέσα από ειδικά αφιερώματα στην εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ. Ο κ. Μαστροπαύλος έδειξε ενθουσιασμένος από το επετειακό λεύκωμα για τα 40 χρόνια του Φεστιβάλ αλλά και από τους χώρους όπου πραγματοποιούνται οι εκδηλώσεις, που το καθιστούν ως ένα ιδιαίτερο και μοναδικό Φεστιβάλ ανά την Ελλάδα. 
Στη συνέχεια επισκέφθηκε το Δήμαρχο Κατερίνης κ. Σάββα Χιονίδη και τον Δήμαρχο Δίου Ολύμπου κ. Γιώργο Παπαθανασίου. Τέλος, ο προσκεκλημένος περιηγήθηκε σε διάφορα μέρη του δήμου Δίου-Ολύμπου, όπως ο Εθνικός Δρυμός Ολύμπου και το Ναυτικό Μουσείο Λιτοχώρου συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Δίου-Ολύμπου κ. Γιώργο Παπαθανασίου και τους Αντιδημάρχους Γιώργο Φαρμάκη και Μαρία Τσιμήτρη.
Πρόθεση του ομίλου Mediterranean Hotels είναι να πραγματοποιηθούν κι άλλες τέτοιες εκδηλώσεις πρόσκλησης και φιλοξενίας δημοσιογράφων.
Όπως άλλωστε δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου
Mediterranean Hotels Βασίλης Λάμπρου: «μόνο με τέτοιου είδους ενέργειες εξωστρέφειας μπορεί η ιδιαίτερα όμορφη περιοχή της Πιερίας να προσελκύσει Έλληνες επισκέπτες».