Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Φίλιππος Βεροίας - Πιερικός Αρχέλαος tο Σάββατο στη Βέροια

Μας το έστειλε o ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ..... Ευχαριστούμε πολύ

Το Σάββατο στη Βέροια, στις 5 μ.μ.

Εντεκάτη αγωνιστική του πρώτου γύρου και ο Πιερικός Αρχέλαος φιλοξενείται το Σάββατο στη
Βέροια, όπου θα αναμετρηθεί με το Φίλιππο σε έναν αγώνα που και οι δύο ομάδες με τη νίκη τους, θέλουν να κερδίσουν «χαμένο έδαφος».

Οι Βεροιώτες που είναι υποψήφιοι για την άνοδο στην Α2 θα δώσουν μάχη για τη νίκη, όπως μάχη θα δώσει και ο Πιερικός Αρχέλαος για τη διεκδίκησή της.

Η προετοιμασία για την ομάδα της Κατερίνης ήταν εντατική στις εορταστικές διακοπές και η ομάδα δηλώνει έτοιμη για το ενδιαφέρον αυτό παιχνίδι που θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο «ΒΙΚΕΛΑΣ» του Μακρυχωρίου, στις  5 μ.μ.

Ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Λευτέρης Χατζηκυριακίδης, στην ιστοσελίδα του συλλόγου www.pierikos-archelaos.gr δήλωσε: «Έχουμε μια πολύ δύσκολη αποστολή απέναντι σε ένα από τα φαβορί του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας στην περίοδο των διακοπών δούλεψε σε ικανοποιητικό βαθμό,  παρά τα προβλήματα που υπήρχαν και που μερικά εξακολουθούν να υπάρχουν. Ο βαθμός δυσκολίας του παιχνιδιού είναι μεγάλος, αλλά για εμάς όλα τα παιχνίδια είναι εξίσου σημαντικά και δύσκολα. Για αυτό το λόγο τα αντιμετωπίζουμε με την ίδια σοβαρότητα. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους».
● Διαιτητές ορίσθηκαν οι κ.κ. Ζαγορίδης και Τζίμα.