Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Η 8η Ζωοτεχνία το θέμα της εκπομπής του Γιάννη Τσιμπονίδη

Μας το έστειλε ο Γιάννης Τσιμπονίδης..... Ευχαριστούμε πολύ


Την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου,  στις 10.30 το βράδυ
ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ»
ΤΗΣ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ
  με τον Γιάννη Τσιμπονίδη
Θέμα:
«Αφιέρωμα στην 8η Ζωοτεχνία»    

Η  εκπομπή «Κοντά στους Αγρότες», με τον Γιάννη Τσιμπονίδη, που μεταδίδεται την Τρίτη  12 Φεβρουαρίου 2013, στις 10.30  το βράδυ, στην ΔΙΟΝ Τηλεόραση,  θέμα της έχει :«Αφιέρωμα στην 8η Ζωοτεχνία», την μεγαλύτερη κτηνοτροφική -πτηνοτροφική έκθεση της χώρας μας, που πραγματοποιήθηκε 7-10 Φεβρουαρίου 2013 στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ στην Θεσσαλονίκη.
 Η κάμερα της εκπομπής βρέθηκε στην έκθεση και κατέγραψε εκθέτες και εκθέματα, απόψεις και προτάσεις εκθετών, όπως το σταντ της ΕΛΒΙΖ, τους Βιομηχανικούς Ζυγιστικούς Αυτοματισμούς του συντοπίτη μας κ. Κώστα Μανώλα, της εταιρίας Βιοζωική, της ΠΕΝΑ, του Οικογενειακού Τυροκομείου.
Κατέγραψε τις κινητοποιήσεις των αγροτών εντός της ΔΕΘ, ενώ απέσπασε αποκλειστικές συνεντεύξεις από τους άμεσα αρμόδιους του κλάδου, τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων(ΠΕΚ) Δημήτρη Καμπούρη, τον Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας(ΣΕΚ) κ.κ. Παναγιώτη Πεβερέτο και Λευτέρη Γίτσα, για την κατάσταση της κτηνοτροφίας στην χώρα μας και τη μελλοντική προοπτική της.