Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

ΝΟΕΣ ΠΑΣΟΚ Πιερίας : Διαδικασίες Ανάδειξης αντιπροσώπων για το 9ο Συνέδριο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Υποψήφιοι συνεδρίου

Μας το έστειλε η ΝΟΕΣ ΠΑΣΟΚ Πιερία..... Ευχαριστούμε πολύ
Στο πλαίσιο της διαδικασίας ανάδειξης συνέδρων από την Πιερία, για το Συντακτικό 9ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, όλες οι διαδικασίες θα πρέπει να χαρακτηρίζονται από διαφάνεια η οποία και θα
εγγυάται την δημοκρατικότητα των διαδικασιών και για να διασφαλισθεί η πιστή τήρηση τους. Την διαφάνεια των διαδικασιών εγγυάται η ΕΚΑΠ.

Το χρονοδιάγραμμα
Οι υποψήφιοι πρέπει απαραίτητα να είναι μέλη του κινήματος στην αντίστοιχη Δημοτική Οργάνωση, γεγονός που θα προκύπτει απ΄ το Μητρώο Μελών που θα έχει στην κατοχή της η Οργάνωση ή απ΄ την αίτηση εγγραφής Μέλους που θα κατατίθεται πλήρως συμπληρωμένη πριν την κατάθεση της υποψηφιότητας.
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να καταθέσουν αίτηση στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Πιερίας, στην Κατερίνη (οδός Γ. Ολυμπίου 10 – 1ος όροφος) Τηλέφωνο Επικοινωνίας 2351021244 και 2351046078 από την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου μέχρι και την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 21.00.




Προσυνεδριακές Συνεδριάσεις Δημοτικών Οργανώσεων Επιτροπών Συνεδρίου στην Πιερία

«Το ΠΑΣΟΚ οφείλει να παρουσιάσει ένα σχέδιο ανασυγκρότησης της χώρας κι όχι απλά ένα σχέδιο εξόδου από την κρίση»

Κορυφώνονται οι προσυνεδριακές διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ ενόψει του Συντακτικού 9ου Συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από 28 Φεβρουαρίου μέχρι 3 Μαρτίου 2013.
Η Νομαρχιακή Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου ΠΑΣΟΚ Πιερίας συνεργαζόμενη με τις αντίστοιχες Δημοτικές Οργανώσεις έχει πραγματοποιήσει δύο ανοιχτές συνελεύσεις στην Κονταριώτισσα για τον Δήμο Δίου – Ολύμπου και στην Κατερίνη για τον Δήμο Κατερίνης όπου και συζητήθηκαν τα κείμενα του προσυνεδριακού διαλόγου, το καταστατικό, η διακήρυξη, οι πολιτικές θέσεις και το εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης.

Το παρόν στις συνελεύσεις έδωσαν ιστορικά στελέχη και μέλη του ΠΑΣΟΚ κατέθεσαν απόψεις και προτάσεις για την ανασύνταξη του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Παράταξης.

Το μέλος της Γραμματείας της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ και υπεύθυνος της προσυνεδριακής διαδικασίας για την Πιερία κ. Αντώνης Σαουλίδης και κεντρικός ομιλητής στις συνελεύσεις τόνισε:
«Οφείλουμε στην ελπίδα για το αύριο και στην προοπτική για το μέλλον της χώρας να εντάξουμε τη συζήτηση για το μέλλον του χώρου μας, το μέλλον του ΠαΣοΚ, μα κυρίως για την προοπτική της κοινωνίας μας. Σε αυτή τη συζήτηση είναι σημαντικό να αποσαφηνίσουμε που θέλουμε να πάμε, ποιο σχέδιο ακολουθούμε, ποιες είναι οι κυρίαρχες διαδρομές που επιθυμούμε.
Σε αυτό το πλαίσιο, έχοντας εντοπίσει τις ανάγκες τις χώρας, και τις απαιτήσεις της κοινωνίας, οφείλουμε να προσαρμοστούμε στην πραγματικότητα.
Το ΠΑΣΟΚ οφείλει να παρουσιάσει ένα σχέδιο ανασυγκρότησης της χώρας κι όχι απλά ένα σχέδιο εξόδου από την κρίση.
Να εκφράσει τους σύγχρονους μη προνομιούχους που είναι οι νέοι. Οι νέοι που δεν μπορούν σήμερα να ονειρευτούν, δεν αισθάνονται ότι έχουν πατρίδα και θέλουν να φύγουν. Οφείλουμε να δώσουμε όραμα και ελπίδα στους πολίτες, να φέρουμε την νέα γενιά στο προσκήνιο με όρους αξιοκρατίας.

Η Γραμματέας της ΝΟΕΣ Πιερίας στην ανοιχτή συνέλευση της Κατερίνης ενημέρωσε τα μέλη για τη διαδικασία κατάθεσης υποψηφιοτήτων των συνέδρων που αρχίζει την Δευτέρα 18 και ολοκληρώνεται στην Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου, καθώς και της εκλογικής διαδικασίας των συνέδρων η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου σε όλο το νομό.

Ο κύκλος του προσυνεδριακού διαλόγου θα κλείσει για την Πιερία με την τρίτη  ανοιχτή συνέλευση που θα πραγματοποιήσει η Δημοτική Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού στο Αιγίνιο την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013.