Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Ροκ ταξίδι από το χθες στο σήμερα με οδηγό τον Φίλιππο Πλιάτσικα

Μας το έστειλε το Mediterranean Hotels..... Ευχαριστούμε πολύ
 Ο αγαπημένος Φίλιππος Πλιάτσικας με την κιθάρα του και την ιδιότυπη φωνή του καθώς και τους υπέροχους μουσικούς του, μας χάρισαν την προηγούμενη Παρασκευή ένα μοναδικό
μουσικό ταξίδι με το πιο γλυκό πάντρεμα της ροκ και έντεχνης μουσικής.
Οι παρευρισκόμενοι στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων του Mediterranean Village Hotel & Spa στην Παραλία Κατερίνης είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά τον Φίλιππo Πλιάτσικα σε μια ώριμη δουλειά που μας παρουσίασε. Ήταν ένα ευχάριστο και φωτεινό μουσικό θέμα που σου έφτιαξε τη διάθεση. Τραγούδια που πότε μας ξεσήκωναν και πότε μας έφερναν γαλήνη στην ψυχή. Τραγούδια που αγαπήσαμε, αφού έχουν γράψει στην ψυχή μας με τους υπέροχους ήχους και στίχους, με διάθεση πότε νοσταλγική και πότε ρεαλιστική, πιάνοντας το πνεύμα της εποχής, γεμίζοντάς μας ενέργεια. Τραγούδια που υμνούν τον έρωτα, τη θάλασσα αλλά και μικρές προσωπικές στιγμές μέσα από την ευαισθησία των στίχων και της μουσικής των τραγουδιών που σημάδεψαν μια ολόκληρη εποχή.
Και όταν μια τέτοια μουσική παράσταση συνοδεύεται και με την άψογη συμπεριφορά της ομάδας των εργαζομένων του Mediterranean Village Hotel & Spa, που για μια ακόμη φορά κατάφερε να προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες, όπως ήταν φυσικό μόνο άριστο θα ήταν το αποτέλεσμα.
Ο Όμιλος Mediterranean Hotels με ιδιοκτήτες την Ευαγγελία και τον Βασίλη Λάμπρου καταβάλλουν κάθε προσπάθεια προκειμένου να προάγουν την τέχνη και τον πολιτισμό, χαρίζοντας στο Πιερικό κοινό, που αναζητά την ποιότητα, επιτυχημένες καλλιτεχνικές βραδιές, δίνοντας νόημα στην καθημερινότητά μας.