Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Ξύλο και καρεκλιές στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ! - Καταγγελίες εν όψει συνεδρίου - Τι αποκαλύπτει στο ΣΚΑΙ ένας εκ των πρωταγωνιστών

- Μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ επιτέθηκαν σε γραμματείας Νομαρχιακών Επιτροπών
- Ο Γρηγόρης Φελώνης αποκάλεσε τους Μιχάλη Καρχιμάκη και Γιώργο Παναγιωτακόπουλο
"αλήτες"
- Παρενέβη ο Γιάννης Σουλαδάκης και ηρέμησαν τα πνεύματα
- Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο από την εκπομπή του ΣΚΑΙ του Νίκου Ευαγγελάτου

Στα χέρια ήρθαν στελέχη του ΠΑΣΟΚ σήμερα στα κεντρικά γραφεία του κόμματος με αφορμή τις ενστάσεις που υπάρχουν για την πορεία του κόμματος προς το Συνέδριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Νewsit, κορυφαία στελέχη μέλη της ΚΟΕΣ και κυρίως ο Γρηγόρης Φελώνης επιτέθηκε αρχικά φραστικά στον γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής κ. Αξαρλή επειδή υποστήριζε ότι δρομολογούνται αδιαφανείς διαδικασίες ενόψει της Κυριακής οπότε θα στηθούν οι εσωκομματικές κάλπες για την ανάδειξη περίπου 2.000 συνέδρων.

Όταν μάλιστα ο κ.Φελώνης αποκάλεσε τον Μιχάλη Καρχιμάκη και τον Γιώργο Παναγιωτακόπουλο "αλήτες" τα πνεύματα άναψαν για τα καλά και σύμφωνα με μαρτυρίες...αντηλλάγησαν καρεκλιές ακόμη και μπουνιές!!!

Παρενέβη ωστόσο ο γραμματέας της νεοσυσταθείσας ΕΚΑΠ (Επιτροπή Τήρησης Καταστατικού και Πιστοποίησης) Γιάννης Σουλαδάκης και το "θερμό επεισόδιο" έληξε.

Ο κ. Φελώνης που φέρεται ως πρωταγωνιστής του επεισοδίου βρέθηκε στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, ΣΚΑΙ στις 19:00 και διέψευσε με κατηγορηματικό τρόπο τα όσα έχουν δει στο φως της δημοσιότητας.

Ο κ. Φελώνης ισχυρίστηκε ότι δεν υπήρξε ούτε διαπληκτισμός στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, αλλά απλά μία διαφωνία., Ο δημοσιογράφος, Νίκος Ευάγγελατος προκάλεσε τον κ. Φελώνη λέγοντάς του ότι λέει ψέματα και πως επειδή αυτή είναι βαριά κατηγορία, τον κάλεσε να τον πάει στη δικαιοσύνη. Μάλιστα, ο Νίκος Ευαγγελάτος αποκάλυψε πως ο ίδιος ο κ. Κουκουλόπουλος του αποκάλυψε το άγριο περιστατικό.

Παρά το ρεπορτάζ ο κ. Φελώνης επέμεινε πως κανένα επεισόδιο δεν υπήρξε στο ΠΑΣΟΚ και ούτε διαπληκτισμός ούτε έπεσαν μπουνιές.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ



Να σημειωθεί ότι οι κ. Αξαρλής και Σωτηρόπουλος ήταν μεταξύ των 75 στελεχών που είχαν υπογράψει το κείμενο του Μιχάλη Καρχιμακη.

Τις διαδικασίες παρακολουθούν πάντως από κοντά και οι συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η πρωτοβουλία των 10 πρώην βουλευτών και υπουργών υπό τον Μιχάλη Καρχιμάκη θα παρουσιάσει κείμενο θέσεων ενόψει του Συνεδρίου, ενώ η κίνηση των "υφυπουργών" λέγεται ότι δεν θα προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση αλλά θα εκφραστεί συντεταγμένα στο Συνέδριο.


newsit.gr