Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Μας το έστειλε ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ..... Ευχαριστούμε πολύ 

"Η απεργία της 20ης Φλεβάρη να γίνει κάλεσμα ανατροπής!
Η πρώτη απεργία του 3ου μνημονίου έρχεται σε μία στιγμή που η τρικομματική συγκυβέρνηση της μνημονιακής φτώχειας και εξαθλίωσης έχει οδηγήσει στην ανεργία έναν στους τρεις εργαζόμενους
και τους μισούς νέους, έχει πετσοκόψει μισθούς και συντάξεις, καταργεί συλλογικές συμβάσεις και απειλεί με αππαγόρευση των απεργιών. Την ίδια ώρα τρομοκρατεί με βία και ΜΑΤ όσους τολμούν να αγωνιστούν απέναντι σ' αυτήν την πολιτική.
Το ταξικό εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα, οι δυνάμεις της αριστεράς πρέπει να απαντήσουνε με ενότητα και αγώνα μέχρι να ξηλωθεί κάθε πτυχή της μνημονιακής αυτής πολιτικής.
Το Δίκτυο Συνδικαλιστών Ριζοσπαστικής Αριστεράς καλεί κάθε εργαζόμενο/η, νέο/νέα, άνεργο/η, να δώσουν το παρόν στο αγωνιστικό ραντεβού στις 20 Φλεβάρη. Να είναι η εκκωφαντική απάντηση στη βία και τρομοκρατία της φτώχειας και εξαθλίωσης.
Επίσης καλούμε τους αυταπασχολούμενους, τους αγρότες του νομού μας και τα συλλογικά τους όργανα να πάρουν αντίστοιχες αποφάσεις απεργίας και αλληλεγγύης στην πανεργατική/πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία.
Το Δίκτυο Συνδικαλιστών Ριζοσπαστικής Αριστεράς κάνει έκκληση για μία μεγαλειώδη, ενωτική συγκέντρωση των εργαζομένων μας στην πόλη της Κατερίνης, στέλνοντας μύνημα ανατροπής της συγκυβέρνησης αλλά και του κυβερνητικού, εργοδοτικού συνδικαλισμού που φέρει βαρύτατη ευθύνη για το πισωγύρισμα του εργατικού κινήματος.

Όλοι και όλες στην απεργία στις 20 Φλεβάρη! Όλοι και όλες στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης στις 10,00πμ.

Ανοίγουμε δρόμο στην Ανατροπή!"