Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

«Άνοιγμα» στην Ουκρανία για τουρισμό και προϊόντα

Μας το έστειλε το Mediterranean Hotels ..... Ευχαριστούμε πολύ 

Πριν από λίγες ημέρες επισκέφθηκε την Πιερία η Πρόεδρος των Επαγγελματιών της Περιφέρειας Ζαπαρόζιε της Ουκρανίας κυρία Ειρήνη Ιβάνοβνα Λεχ, προσκεκλημένη από τον
Σύνδεσμο Ελληνορωσικής Επιχειρηματικής Συνεργασίας Βορείου Ελλάδος και του Ομίλου Mediterranean Hotels. Σκοπός της επίσκεψης ήταν η αναζήτηση επιχειρήσεων που μπορούν να συνεργαστούν με ομοειδείς επιχειρήσεις στην Ουκρανία.
Η Ουκρανία είναι μια χώρα με 45 εκατομμύρια καταναλωτές που αναπτύσσεται ραγδαία και στις προτεραιότητες του Συνδέσμου Ελληνορωσικής Επιχειρηματικής Συνεργασίας είναι η περαιτέρω συνεργασία σε επίπεδο τουριστικό καθώς και η προώθηση των ποιοτικών προϊόντων της Πιερίας και της Βόρειας Ελλάδας. Η κυρία Λεχ, συνοδευόμενη από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου κύριο Κωνσταντίνο Πορτοκάλη, συνάντησε τουλάχιστον τριάντα επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας και διαπίστωσαν από κοινού πως υπάρχουν πολλές δυνατότητες για αμοιβαία επωφελή συνεργασία. Πιο συγκεκριμένα, η Πρόεδρος των επαγγελματιών της Περιφέρειας Ζαπαρόζιε μίλησε με τα μέλη του Συνδέσμου κυρίους Βασίλη Ορκόπουλο, Κωνσταντίνο Φιλημέγκα και Βασίλη Λάμπρου.
Το πλαίσιο περαιτέρω διεύρυνσης του τουριστικού ρεύματος από την Ουκρανία στην Πιερία βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης με τον πρόεδρο και διευθύνων σύμβουλο του Ομίλου Mediterranean Hotels κ. Βασίλη Λάμπρου. Το κοινό συμπέρασμα που προέκυψε είναι η ανάγκη να πραγματοποιούνται ολιγομελείς κλαδικές επιχειρηματικές αποστολές, σε τακτά χρονικά διαστήματα, οι οποίες θα οδηγούν σε εταιρικές συμφωνίες και εμπορικές συναλλαγές. Η κα Λεχ, αφού ξεναγήθηκε από τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων του Oμίλου Βασίλη Δήμου στους χώρους του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Mediterranean Village στην Παραλία Κατερίνης, δήλωσε ενθουσιασμένη από τις φυσικές ομορφιές και τις τουριστικές υποδομές της Πιερίας.