Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Μεγάλη συγκέντρωση χθες στα Διόδια Αιγινίου

Μας το έστειλε ο ΔΗΜΟΣ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ..... Ευχαριστούμε πολύ 

ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ΑΓΩΝΑ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ
ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΑΙΓΙΝΙΟΥ
ΔΗΜΟΥ  ΠΥΔΝΑΣ – ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ

Η Πιερία ενωμένη αγωνίζεται

Μεγάλη συγκέντρωση χθες στα Διόδια Αιγινίου

Το χθεσινό μεγάλο Παμπιερικό συλλαλητήριο στα Διόδια Αιγινίου απέδειξε τη
σταθερότητα και αποφασιστικότητα του Πιερικού λαού στο να συνεχίσει τον αγώνα μέχρι την νίκη. Παρουσία της βουλευτού του ΚΚΕ Ελένης Γερασιμίδου, πολλών μελών των Δημοτικών Συμβουλίων Πιερίας ,Μαζικών φορέων του Νομού και μεγάλου πλήθους πολιτών , «άνοιξαν» τα Διόδια για δύο περίπου ώρες και μοιράσαμε έντυπα πληροφόρησης στους διερχόμενους.
            Αναμένονται σήμερα πρωτοβουλίες για την συγκρότηση και το παραπέρα πρόγραμμα δράσης της Παμπιερικής Επιτροπής που αποφασίστηκε στο Δ.Σ. Κατερίνης στις 4-2-13 και η απόφαση μεγάλης Πιερικής συγκέντρωσης πιθανότατα την Δευτέρα 11-2-13. Επίσης η Δημοτική Αρχή  βρίσκεται διαρκώς σε επικοινωνία με πολιτικούς παράγοντες κομμάτων και κυβέρνησης εκφράζοντας την απαίτηση για πρωτοβουλίες στη κατεύθυνση απόφασης αναστολής λειτουργίας των Διοδίων Αιγινίου.
          Σήμερα εξάλλου  στις 2 μμ συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο  του Δήμου Πύδνας –Κολινδρού και θα υπάρξουν αποφάσεις για τον χαρακτήρα και την πορεία του αγώνα.
Όλα αυτά ενώ είμαστε στην ενδέκατη ημέρα κινητοποιήσεων και η διαρκής παρουσία κόσμου στα διόδια συνεχίζεται με το κάλεσμά μας σε όλους να συμμετέχουν όσο μπορούν περισσότερο.
Ο Αγώνας συνεχίζεται και σήμερα Πέμπτη 4:00 το μεσημέρι στα διόδια Αιγινίου μαζί με όλες τις εθελοντικές ομάδες της Πιερίας

Αιγίνιο 7 – 2 – 2013              
Γραφείο τύπου
                                                                       συντονιστικής επιτροπής
Για πληροφορίες τηλ : 2353350100