Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Μάς κυβερνούν Βρυξέλλες και Δ.Ν.Τ., εγκληματική η κυβερνητική ολιγωρία για την αναγκαιότητα αναθεώρησης του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής

Μας το έστειλε ο Β.Νουλέζας..... Ευχαριστούμε πολύ
ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ Β.ΝΟΥΛΕΖΑ.
Πότε θα λογοδοτήσουν στην Δικαιοσύνη όσοι παρέδωσαν την Ελλάδα στο Δ.Ν.Τ.?
Η ηγεσία τού ΥΠ.ΟΙΚ. να αναθεωρήσει την σκληρή οικονομική πολιτική λιτότητας και αφαίμαξης του πολίτη.


Ο σοσιαλιστής και προοδευτικός Γ.Παπανδρέου με τον πρώην ΥΠ.ΟΙΚ Γ. Παπακωνσταντίνου και ορισμένους τεχνοκράτες, αφού διόγκωσαν, αλλοίωσαν το δημοσιονομικό έλλειμμα τής χώρας, ανέλαβαν ερήμην τού ελληνικού λαού και του Κοινοβουλίου που απλώς επικύρωσε μεταγενέστερα, τις μνημονιακές δεσμεύσεις και συναλλάχθηκαν χωρίς λαϊκή νομιμοποίηση με την τρόικα, και τελικά υπέγραψαν τις μνημειακές συμβάσεις με την αιτιολογία τής δήθεν διάσωσης και εξυγίανσης της ελληνικής και προ πολλού χρεοκοπημένης οικονομίας, αφού με τα Μ.Μ.Ε. τρομοκράτησαν τούς πολίτες πού υφίστανται μία σκληρότατη και άδικη, πρωτόγνωρη υπερφορολόγηση.
Στην Ελλάδα τής φτώχειας και τής ανέχειας, της μετανάστευσης και τής υποδούλωσης στις ξένες κατοχικές δυνάμεις πού μας δανείζουν τοκογλυφικά, τής ανείπωτης και σκληρής λιτότητας, τής συνεχούς μείωσης μισθών και συντάξεων, ώστε να μην εξωθούμε από την ευρωζώνη, τής άρνησης τής συγκυβέρνησης να επαναδιαπραγματευτεί σε νέα ρεαλιστική βάση, ουδείς ενδιαφέρεται για την απόδοση ποινικών ευθυνών για την διάπραξη ενός εθνικού εγκλήματος σε βάρος τής πατρίδας μας, ουδείς ενδιαφέρεται για την παραδειγματική τιμωρία όσων επέτρεψαν η χώρα μας να μετατραπεί σε πειραματόζωο, πού ακολουθεί την οδό τής βίαιης δημοσιονομικής προσαρμογής πού μαθηματικά προκαλεί ακόμη μεγαλύτερη ύφεση.
Η φορολογική πολιτική βαρβαρότητα τής Κυβέρνησης που εκτελεί τις εντολές των Βρυξελλών, οδηγεί και καταδικάζει την πλειονότητα των πολιτών στην φτώχεια, την εξαθλίωση, στην απελπισία, καθώς η συρρίκνωση τού εισοδήματος η στέρηση τής εργασίας φθάνει τον μέσο δοκιμαζόμενο πολίτη σε ακραίες αντιδράσεις, την αυτοκτονία. Είναι άδικη η δημοσιονομική πολιτική πού μας επιβλήθηκε, η κοινωνία δεν ΑΝΤΕΧΕΙ, η χώρα μας έχει γίνει τριτοκοσμική , η δημόσια υγεία καταργείται , η παιδεία, ένας οδοστρωτήρας περνά απόν τα εργασιακά δικαιώματα πού ποδοπατούνται. Δεν συμφωνώ και επισημαίνω την ανάγκη αναθεώρησης τού προγράμματος Δημοσιονομικής Προσαρμογής, νομίζω θα διαψευσθούν οι προβλέψεις των παραγόντων του ΥΠ.ΟΙΚ., η ύφεση δεν θα υποχωρήσει, αυτός ο κυβερνητικός δογματισμός δεν θα έχει τα προσδοκόμενα αποτελέσματα. Άλλωστε υπήρξε η δημόσια παραδοχή τού Δ.Ν.Τ. για τις εσφαλμένες εκτιμήσεις πού θα έχουν δυσμενέστατες επιπτώσεις στην κοινωνία, καιρός να αναθεωρηθούν οι πολλαπλασιαστές, ας το συνειδητοποιήσουν οι αρμόδιοι εγκαιρα.
Η εφαρμοζόμενη πολιτική ειναι εξοντωτική για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, ηδη οι αποκλίσεις στήν επίτευξη τών στόχων καταδεικνύουν με τον εναργέστερο τρόπο την αποτυχία αυτού τού μοντέλου και συνταγής που αποτελεί υπερβολική θανατηφόρο δόση για τον πολίτη. Υπάρχουν επαρκή στοιχεία, αποχρώσεις ενδείξεις τέλεσης αδικήματος όπως η εσχάτη προδοσία σε βάρος τού έθνους, όφειλε ο ΠτΔ Κάρολος Παπούλιας να διαφοροποιηθεί, να αναπέμψει νομοθετικά εκτρώματα, να προκαλέσει διάλυση τής Βουλής για μείζον εθνικό θέμα, να εκδιώξει την Κυβέρνηση Παπανδρέου, να απευθυνθεί με ειλικρίνεια στον ελληνικό λαό, να απαιτήσει την διενέργεια δημοψηφίσματος για ένα τόσο κρίσιμο ζήτημα, έχει συνταγματικά την ευχέρεια πλην όμως αδράνησε και συναίνεσε σιωπηρά καθιστώντας τον εαυτό του συνένοχο, η μείωση και αναδιάρθρωση τού δημόσιου χρέους δεν ήλθε ακόμη, η χώρα βουλιάζει εκποιείται, εκχωρείται, η συγκυβέρνηση πεισμόνως συνεχίζει απτόητη την απαρέγκλιτη εφαρμογή τού προγράμματος, υιοθετεί σκληρότερα δημοσιονομικά μέτρα σε βάρος των αδύναμων, η αποπληρωμή των δανείων επιβαρύνει περαιτέρω τον άνισα φορολογούμενο, ελπίζω να βρεθούν τολμηροί Εισαγγελείς να παραπέμψουν γρήγορα εμπεριστατωμένα όπως συνέβη στην Ισλανδία όπου ο πρώην Πρωθυπουργός τιμωρήθηκε, τούς υπαιτίους να λογοδοτήσουν για τον εξευτελισμό και διασυρμό τής Ελλάδας, αυτό αποτελεί λαϊκή απαίτηση.