Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Χριστίνα Σαλεμή: Ανοιχτή επιστολή προς τον ΙΝΚΑ αναφορικά με ανακοινώσεις του (μεταμοσχεύσεις)

Μας το έστειλε η cristina..... Ευχαριστούμε πολύ

Προς : ΙΝΚΑ/ΓΟΚΕ Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας 
Από τον Νοέμβριο του 2012 επανειλημμένα ανακοινώσατε την πρόθεση σας να προσφύγετε στην δικαιοσύνη για να ακυρώσετε το νόμο που ρυθμίζει τις γενικές αρχές και τις προϋποθέσεις
αφαίρεσης οργάνων και ιστών από ανθρώπους με σκοπό τη μεταμόσχευση στο ανθρώπινο σώμα ( ν. 3984/ΦΕΚ 150/Α/27.06.2011) και καλέσατε τους πολίτες να συμμετέχουν στην διαδικασία αυτή. Επειδή θέλω να ανταποκριθώ στο κάλεσμα σας, επειδή η πρώτη ανακοίνωση σας έγινε με αφορμή την προσφυγή μου στην Χάγη που εμπεριείχε και τον σχετικό νόμο, και επειδή χρησιμοποιήσατε ένα πολύ μικρό μέρος της σε ανακοινώσεις σας προς τον τύπο, θεωρώ ότι είμαστε κάτι σαν αδήλωτοι συνέταιροι σε αυτήν την προσπάθεια και θα ήθελα να μου διευκρινίσετε κάποιες λεπτομέρειες που αφορούν τις δικές σας πρωτοβουλίες.  Οι δικές μου είναι γνωστές. 
Σύμφωνα με τις δηλώσεις σας, για νόμο που υπάρχει από τον Ιούνιο του 2011 και καταγγέλθηκε στην Χάγη τον Μάρτιο του 2012 ως μια από τους μεθόδους εξαθλίωσης των Ελλήνων με σκοπό την γενοκτονία τους, δηλώνετε σήμερα, ότι είσαστε διατεθειμένοι να προσφύγετε στην δικαιοσύνη για να τον ακυρώσετε. 
Για την ακρίβεια, 


 Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

http://justiceforgreece.wordpress.com/