Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το «αποκριάτικο πάρτυ» που διοργάνωσαν την Κυριακή 17 Μαρτίου τρεις σύλλογοι της Καλλιθέας ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου, η Ομάδα Γερμανόφωνων Γυναικών και ο Πολιτιστικός Μουσικοχορευτικός Σύλλογος με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του δημοτικού σχολείου.


Τα παιδιά διασκέδασαν με τη βοήθεια των κλόουν με ομαδικά και μουσικοκινητικά παιχνίδια,  διαγωνισμούς και πολύ χορό. Όλοι παρακολούθησαν χορευτικές εκδηλώσεις από τμήματα μοντέρνου και παραδοσιακού χορού και η εκδήλωση έκλεισε με το παραδοσιακό άναμμα της φωτιάς.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη σχολική επιτροπή του Δήμου Κατερίνης και το διευθυντή του δημοτικού σχολείου Καλλιθέας κ. Συριανίδη Δημήτριο για την παραχώρηση του προαύλιου χώρου του σχολείου καθώς και τον δάσκαλο και σύμβουλο της Τοπικής Κοινότητας Δημοτικού Διαμερίσματος Καλλιθέας κ. Πολυχρόνη Κων/νο, για την πολύτιμη βοήθεια που μας προσέφερε. Ευχαριστούμε επίσης όλους τους εθελοντές που βοήθησαν, τα παιδιά και τους ενήλικες που με την συμμετοχή τους ομόρφυναν την εκδήλωσή μας και όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και έκαναν εφικτή την υλοποίηση του στόχου μας.
ΣΎΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΈΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΌΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΎ ΣΧΟΛΕΊΟΥ ΚΑΛΛΙΘΈΑΣ
ΟΜΆΔΑ ΓΕΡΜΑΝΌΦΩΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΏΝ ΚΑΛΛΙΘΈΑΣ
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΌΣ ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΌΣ ΣΎΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΛΙΘΕΑΣ