Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Μεγάλη συναυλία για τα παιδιά της Πιερίας που πάσχουν από κακοήθη νοσήματα, το Σάββατο 30 Μαρτίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του πρώην πολυκλαδικού λυκείου Κατερίνης

  Μουσικά γεφυρώματα για τα παιδιά του νομού μας που πάσχουν από καρκίνο στήνουν στην Κατερίνη ο Σύλλογος Φίλων Καρκινοπαθών Παιδιών Ν.Πιερίας και το Κέντρο Γραμμάτων και Τεχνών Δίου με πρωτοβουλία του Συλλόγου
Νεοκαισαρειωτών Στουτγκάρδης.
Η συναυλία αγάπης για τα παιδιά της Λάμψης, που πριν από 2 περίπου μήνες πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στη Γερμανία, στις 30 Μαρτίου θα δοθεί και στην Κατερίνη με τον ίδιο και πάλι στόχο. Να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για την φροντίδα των παιδιών που έχουν ανάγκη τη βοήθειά μας. 

Η Λάμψη της Αγάπης είναι ένας τοπικός σύλλογος φίλων παιδιών που πάσχουν από κακοήθη νοσήματα στο νομό μας και μεριμνά για την καλύτερη δυνατή ιατρική, ψυχολογική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών και των οικογενειών τους. 
Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Νεοκαισαρειωτών Στουτγκάρδης και την υποστήριξη του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου η συναυλία θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο 30 Μαρτίου στις 8 το βράδυ στην αίθουσα εκδηλώσεων του β’ γενικού λυκείου Κατερίνης (πρώην πολυκλαδικό).
Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τη βοήθεια και τη στήριξη των παιδιών και των οικογενειών τους αφού αφιλοκερδώς θα συμμετέχουν σε αυτήν η πολυμελής και εξαιρετικής καλλιτεχνικής δεξιότητας Ορχήστρα Νέων Δίου, υπό την διεύθυνση του μαέστρου Νίκου Πατρή, ο ταλαντούχος συντοπίτης μας βαρύτονος Διονύσιος Τσαουσίδης που έχει κάνει σπουδαία καλλιτεχνικά βήματα στο εξωτερικό καθώς επίσης και οι γνωστοί μας:
Όλγα Ζορμπά, Αλέξης Ηλιάδης, Φιλιώ Σέρβου και Μαρίκα Φωτοπούλου.
Η τιμή του εισιτηρίου είναι 5 ευρώ.
Ας είμαστε όλοι εκεί.