Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Ανοιξαν οι αιτήσεις για τις «6 καλύτερες δουλειές στον κόσμο» (videos)

Η Αυστραλία προωθεί τον τουρισμό της με έναν ιδιαίτερο τρόπο, κάνοντας έναν πρωτότυπο διαγωνισμό με τις καλύτερες δουλειές του κόσμου!
Το 2009 έλαβαν μέρος 35.000 άτομα από 200 χώρες. Φέτος προβλέπεται
διπλάσιος αριθμός!
Tότε νικητής ήταν ο Ben Southall, o οποίος ήταν υπεύθυνος στο παραδεισένιο νησί Hamilton στον Μεγάλο Κοραλλιογενή Ύφαλο.
Οι νέες ονειρεμένες δουλειές για φέτος είναι ιδιόρρυθμες και δύσκολες να περιγραφούν (έτσι ώστε να μοιάζουν με δουλειά και όχι διασκέδαση!): φύλακας πάρκου στις παραλίες του Κουίνσλαντ, φωτογράφος για περιοδικά lifestyle στη Μελβούρνη, φροντιστής καγκουρό στη νότια Αυστραλία, επικεφαλής διασκεδαστής στο Σίδνεϊ (υπεύθυνος για τη νυχτερινή διασκέδαση, τις εκδηλώσεις και τα φεστιβάλ), taste master / επισκέπτης εστιατορίων και μπρασερί στη χώρα και ταξιδευτής στο Οutback, όπου ζουν πολλοί Αβορίγινες, για να γνωρίσει τους τοπικούς πληθυσμούς.
Ο διαγωνισμός αφορά μόνο εκείνους που έχουν κλείσει τα 18 τους χρόνια, αλλά απευθύνεται ειδικά σε αυτούς που είναι μικρότεροι των 30 ετών, έχουν άδεια προσωρινής εργασίας για την Αυστραλία και είναι από τις ΗΠΑ, τη Βρετανία, τη Γαλλία, το Χονγκ Κονγκ, την Ταϊβάν, την Ιαπωνία και τη Νότια Κορέα. Δυστυχώς δεν περιλαμβάνει Ελλάδα.


Περισσότερα: Ανοιξαν οι αιτήσεις για τις «6 καλύτερες δουλειές στον κόσμο» (videos) - Akous. Living