Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Με νομικές απειλές απαντά η ΔΕΣΦΑ σε ανάρτηση του attikanea

Μας το έστειλε η Φρύνη..... Ευχαριστούμε πάρα πολύ 
Με νομικές διαδικασίες, (!!!!!!!!!!) απειλεί τα attikanea,  η.... ΔΕΣΦΑ, για ανάρτηση που έγινε στο blog  μου 
(βλέπε   ΕΔΩ).
Την επιστολή, υπογράφει η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας, κ. Μαρία Σχοινά.
Προκαλεί έκπληξη το γεγονός, ότι δεν έγινε αντιληπτό από την κ. Σχοινά, το γεγονός, ότι η ανάρτηση έχει πηγή και έχει αναρτηθεί από πολλά άλλα blogs στα οποία απ' όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω, δεν έχουν λάβει αντίστοιχη επιστολή διαμαρτυρίας..
Ως εκ τούτου, προκαλεί έκπληξη το γεγονός της επιλεκτικής απειλητικής στην ουσία επιστολής. 
Προκαλεί έκπληξη το γεγονός, ότι δεν γίνεται καμία αναφορά στα ντοκουμέντα του δημοσιεύματος.
Προκαλεί έκπληξη το γεγονός, ότι  επί της ουσίας, αναπάντητα μένουν τα έμμεσα ερωτηματικά που θέτει το σχετικό δημοσίευμα δια των ντοκουμέντων του, τα οποία δεν  μπορεί να αμφισβητήσει κανείς.
Ίσως μια προσεκτικότερη ανάγνωση στο δημοσίευμα, από την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της εταιρείας,  να έλυνε πολλές απορίες, όχι μέσω νομικών απειλών, αλλά μέσω ειλικρινών απαντήσεων, που οφείλει μια δημόσια επιχείρηση προς τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.... και μάλιστα μια δημόσια επιχείρηση που οδηγείται από την τροϊκανή κυβέρνηση σε πώληση, σε ξένα ή και εγχώρια ιδιωτικά συμφέροντα με έντονο παρασκήνιο και τεράστια ερωτηματικά για την έκβασή της.
Εν κατακλείδι, χρέος των ηλεκτρονικών ιστοσελίδων, είναι οι αποκαλύψεις, προς ενημέρωση και όφελος του ελληνικού λαού, κι όταν υπάρχουν μη αμφισβητούμενα ντοκουμέντα, οι νομικές απειλές, δεν είναι και ότι το καλλίτερο.
Παρ' όλα αυτά, αν η υπεύθυνη των δημοσίων σχέσεων θεωρεί ότι θίγεται δια του δημοσιεύματος η εταιρεία στην οποία εργάζεται, δεν έχει, παρά να προχωρήσει στις όποιες ενέργειες...
Προηγουμένως όμως, θα πρέπει να σκεφθούν πολύ καλά, ότι... καιρός φέρνει τα λάχανα, καιρός τα παραπούλια.... που λέει  και ο σοφός λαός...καθώς ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ!!!!! 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

attikanea.blogspot.gr