Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

ΤΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ

Μας το έστειλε το markoseugenikos.gr..... Ευχαριστούμε πάρα πολύ
Από των αρχών του έτους, αφ’ότου άρχισε η αντιπαράθεση Ορθοδόξων Χριστιανών με τους Μάρτυρες του Ιεχωβά στην πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης, ο αγώνας πέρασε από διάφορες φάσεις: Κατ’αρχήν απομακρύνθηκαν οι προθήκες με τα συνθήματα και τα περιοδικά των

ψευδομαρτύρων, κατόπιν οι ίδιοι αποσύρθηκαν στο βορειότερο μέρος της πλατείας, εν συνεχεία, την περασμένη Κυριακή 3/3/2013, εξαφανίστηκαν. Φαίνεται ότι υπακούουν σε κάποιο σχέδιο που όριζε την αναδίπλωσή τους στην συγκεκριμένη πλατεία. Όμως, καθώς πληροφορηθήκαμε, εμφανίστηκαν σε άλλα κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης, έχοντας στήσει παρανόμως τις προθήκες τους και μοιράζοντας προκλητικά τα φυλλάδιά τους, με την ψευδαίσθηση ότι είναι οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού. Δυστυχώς προχώρησαν ακόμη περισσότερο: Την Τρίτη 26 Μαρτίου  τρ.ε. και ώρα 21.00 κάνουν εκδήλωση στο Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο της Θεσσαλονίκης για την “επέτειο του θανάτου του Ιησού”. Ότι αυτό προκαλεί πρόκληση πρώτου μεγέθους για τους Ορθοδόξους Χριστιανούς, Έλληνες κατοίκους της Θεσσαλονίκης, ουδεμία αμφιβολία.
          Είναι δυνατόν στο Βελλίδειον, εκεί που λαμβάνουν χώραν τόσες εθνικοθρησκευτικές εκδηλώσεις, να εμφανίζονται οι Μάρτυρες του Ιεχωβά και μάλιστα την επομένη της Εθνεγερσίας της 25ης Μαρτίου;
          Αλλά γι’αυτούς και τους ομοίους τους εγράφη το του ευαγγελιστού Ιωάννου: “Τις εστίν ο ψεύστης ει μη ο αρνούμενος ότι Ιησούς ουκ έστιν ο Χριστός; Ούτος εστίν ο αντίχριστος, ο αρνούμενος τον Πατέρα και τον Υιόν. Πας ο αρνούμενος τον Υιόν ουδέ τον Πατέρα έχει.”
          Ήδη αρκετές Μητροπόλεις ζήτησαν την δίωξή τους για όσα προδοτικά και βλακώδη κηρύττουν και διδάσκουν. Μένει η Πολιτεία να κινηθεί δραστηρίως για την προστασία των πολιτών της. Η εντολή των προμάχων του ’21 είναι σαφής: “Μάχου υπέρ Πίστεως και Πατρίδος”.
          Μια ερώτηση : Γιατί στο Ισραήλ οι Μάρτυρες του Ιεχωβά δεν εμφανίζονται ως Χριστιανοί;
5/3/2013