Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Οπαδοί τραυμάτισαν ποδοσφαιριστή από το Πλατύ - Ανακοίνωση-καταγγελία του Αγρ. Αστέρα Πλατέος

Ανακοίνωση-καταγγελία του ΑγροτικουΑστέρα Πλατέος

Από τον πρόεδρο του Αγροτικού Αστέρα Πλατέος κ. Λάζαρο Τσιπλακίδη, λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση – καταγγελία, όπου αναφέρεται στα όσα συνέβησαν στον αγώνα της ομάδας του με τον Άρη Παλαιοχωρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:


«Με την παρακάτω ανακοίνωση θέλω να αναφερθώ στα όσα έγιναν στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής ανάμεσα στον Αγροτικό Αστήρ Πλατέος και τον Άρη Παλαιοχωρίου.

Εν έτη 2013 ζήσαμε στιγμές απείρου κάλους στο παιχνίδι της Κυριακής και ο λόγος που διάλεξα σήμερα να στείλω την ανακοίνωση είναι λόγω του ότι μέχρι χθες βρισκόμουν σε τόσο μεγάλη συναισθηματική φόρτιση που θα εκφραζόμουν με λόγια που ίσως αργότερα θα το μετάνιωνα.

Αφήνοντας έξω το αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού γιατί πιστεύω ότι ισόπαλο σκορ ήταν το ποιο δίκαιο αφού έγινε ένα κακό παιχνίδι με λίγες φάσεις. Θέλω να αναφερθώ στους (φιλάθλους) της αντιπάλου ομάδας.

Οι συγκεκριμένοι (φίλαθλοι) ακολουθούν την ομάδα του Άρη Παλαιοχωρίου τα τελευταία χρόνια αφού αγωνίζονται εκεί πρώην παίχτες του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας. Είναι οι ίδιοι που έκαναν και τα έκτροπα στην Μελίκη. Έτσι λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου έκαναν την εμφάνισή τους στο γήπεδο με δύο κλουβάκια.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα και με την ανοχή που έδειχνε ο διαιτητής στα προκλητικά χτυπήματα και λόγια του αντιπάλου έγινε μια σύρραξη με τους ποδοσφαιριστές και τον δυο ομάδων έχοντας ως αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές του Άρη Παλαιοχωριου να κάνουν νεύμα στους εν λόγω (φιλάθλους) να μπουν μέσα. Με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του ποδοσφαιριστή μου Ανδρονίδη Συμεών που διακομίστηκε στο νοσοκομείο Βεροίας με κάταγμα στη μύτη και διάσειση όπου από θαύμα γλιτώσαμε τα χειρότερα.

Καταγγέλλω απερίφραστα τα επεισόδια αλλά και τον διαιτητή του αγώνα κ. Καραντωνη που από την αμέλεια που έδειξε δεν έγραψε τίποτα από όλα αυτά στο φύλλο αγώνος, αγνόησε και το ότι ο ποδοσφαιριστής διακομιζόταν μετά από λίγα λεπτά στο νοσοκομείο και σαν σύγχρονος και δίκαιος πόντιος Πιλάτος χρέωσε από δυο κόκκινες κάρτες τους ποδοσφαιριστές και των δυο ομάδων με την μόνη παρατήρηση ότι μπήκαν στο αγωνιστικό χώρο φίλαθλοι και τον δυο ομάδων.

Θέλω να παρακαλέσω την ΕΠΣ Ημαθίας να πάρει θέση διότι δεν μπορούν μερικοί τραμπούκοι να κόβουν τα όνειρα από τα παιδιά μας και να τρομοκρατούν ανήλικα παιδιά που αγωνίζονταν στο παιχνίδι ή ακόμα και που το παρακολουθούσαν.

Υ.Γ Το μόνο που μπορώ να κάνω αν η Ένωση αδιαφορήσει για το πρόβλημα αυτό, είναι να αποσύρω την ομάδα από τις αγωνιστικές της δραστηριότητες ως ένδειξη διαμαρτυρίας».

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΛΑΖΑΡΟΣ ΤΣΙΠΛΑΚΙΔΗΣ


kerkidasport.gr/