Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας με το Σύλλογο Πτυχιούχων Επισκευαστών Αυτοκινήτων Ν. Πιερίας

Μας το έστειλε η Π.Ε.ΠΙΕΡΙΑΣ..... Ευχαριστούμε πολύ 
Την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, επισκέφθηκε  το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Πτυχιούχων Επισκευαστών Αυτοκινήτων Ν. Πιερίας, με
επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Δημήτριο Κελπετζίδη, στο γραφείο της στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου  2013.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης  ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Μεταφορών & Επικοινωνιών , κ. Αθανάσιος Τσιαμπέρας  και ο Προϊστάμενος του Τεχνικού Τμήματος της ίδιας Διεύθυνσης , κ. Ευάγγελος Βαβύλας.

Τα μέλη του συλλόγου ενημέρωσαν την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος  τους εν μέσω οικονομικής κρίσης και αξίωσαν τη συνδρομή  της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας στην πάταξη των συνεργείων που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις νόμιμης λειτουργίας.

Η κ. Μαυρίδου άκουσε με προσοχή τα αιτήματα του συλλόγου και τόνισε ότι η συνεργασία με τους θεσμικούς φορείς αποτελεί βασικό στοιχείο της πολιτικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και ειδικότερα  της Αντιπεριφέρειας Πιερίας.

Παράλληλα, συμφωνήθηκε η εντατικοποίηση των ελέγχων από την αρμόδια υπηρεσία Μεταφορών & Επικοινωνιών, ώστε να εντοπισθούν τα συνεργεία που λειτουργούν χωρίς την προβλεπόμενη-από την κείμενη νομοθεσία- άδεια λειτουργίας, καθώς επίσης και εκείνοι που πραγματοποιούν επισκευές οχημάτων χωρίς να είναι κάτοχοι της αντίστοιχης επαγγελματικής άδειας. Άλλωστε, για την επίτευξη του ανωτέρου στόχου, αποφασίστηκε να ζητηθεί και η συνδρομή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας δεσμεύθηκε να στηρίξει τις αποφάσεις του συλλόγου ενώ το ΔΣ του συλλόγου εξέφρασε τις ευχαριστίες του για το ενδιαφέρον που επέδειξε η κ. Σοφία Μαυρίδου.