Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες, βίντεο με τη βίαιη σύλληψη διαδηλωτή από ΜΑΤ κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης των Αγανακτισμένων χθες το απόγευμα στο Σύνταγμα.

ΦΩΤΟ - Σοκ από την βία των ΜΑΤ, στην συγκέντρωση των Αγανακτισμένων...
Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες,  βίντεο με τη βίαιη σύλληψη διαδηλωτή από ΜΑΤ κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης των Αγανακτισμένων
χθες το απόγευμα στο Σύνταγμα.
Συγκεκριμένα, τον έριξαν στο έδαφος και προσπάθησαν να του περάσουν χειροπέδες.

Εκείνος αντιστάθηκε και τότε ο ΜΑΤατζής τον πατάει με το γόνατό του στο έδαφος. Μόλις οι υπόλοιποι διαδηλωτές ζητούν από το νεαρό να πει το όνομά του για να το καταγράψει η κάμερα, ο αστυνομικός των ΜΑΤ που προσπαθεί παράλληλα να μην φανεί το πρόσωπό του, βάζει τα χέρια του στο στόμα του διαδηλωτή. Στη συνέχεια και με τη συνδρομή ενός ακόμα άνδρα των ΜΑΤ, ο αστυνομικός βάζει το γόνατό του στην πλάτη του διαδηλωτή και ουσιαστικά πιέζει το κεφάλι του νεαρού προς το πεζοδρόμιο.

Μάλιστα δημοσιογράφοι και διαδηλωτές διαμαρτυρήθηκαν για τη βίαιη σύλληψη, ωστόσο οι άνδρες των ΜΑΤ τους απώθησαν και προσπάθησαν με τις ασπίδες τους να μην επιτρέψουν τη λήψη φωτογραφιών και βίντεο.