Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Τα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ ξεκαθαρίζουν τη θέση τους για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις του Κολινδρού

Αγαπητοί μας επισκέπτες με όλο τον σεβασμό προς το πρόσωπό σας αλλά και στο μικρό ρόλο που διαδραματίζουμε στα διαδικτυακά δρώμενα της περιοχής μας,  θα θέλαμε να σας ξεκαθαρίσουμε το εξής:
Ουδέποτε μας στάλθηκαν κι από κανέναν αφίσες ή ανακοινώσεις προς αναδημοσίευση στον ιστότοπό μας,
που αφορούσαν είτε τη χθεσινή εκδήλωση της Καθαράς Δευτέρας με τα κούλουμα Κολινδρού, είτε το προχθεσινό χορό του πολιτιστικού μας συλλόγου "Νικόλαος Λούσης" στο οικογενειακό κέντρο Κολινδρού "ΠΕΥΚΑ".
Τώρα αν κάποιοι από σας είδατε αφίσες και ανακοινώσεις σε άλλους τοπικούς ιστότοπους, δε μπορούμε να σας απαντήσουμε, διότι δε το γνωρίζουμε.
Σε μας πάντως δεν έφτασε τίποτα σχετικό στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο, οπότε να μη σχολιάζετε αρνητικά, διότι θα καταθέσουμε μηνύσεις κατά "αγνώστων" για συκοφαντική δυσφήμηση εναντίον μας με δόλο.
Το νομικό μας τμήμα είναι πανέτοιμο....

Κι αν ακόμη στείλανε οι υπεύθυνοι των δύο διοργανώσεων-εκδηλώσεων ανακοινώσεις σε άλλους ιστότοπους  και άλλα ΜΜΕ αλλά δε στείλανε σ' εμάς, εμείς δε φέρουμε καμία ευθύνη για τις επιλογές και τα κριτήριά τους.
Ο καθένας πράττει κατά συνείδηση και δε μας πέφτει κανένας λόγος για τις αποφάσεις τους, εφόσον δε βλάπτουν το κοινό συμφέρον. Κι εδώ δεν έβλαψε κανείς, κανέναν.
Εμείς για τα Κούλουμα μάθαμε παραμονές των εκδηλώσεων ανεπίσημα, από έμπορο του Κολινδρού.
Μας στάλθηκαν μόνο μία αφίσα για τη ΚΕΔΡΟΓΙΟΡΤΗ 2013 ΚΑΣΤΑΝΙΑΣ και μία για το ΣΤΑΒΑΡΑ που τις δημοσιεύσαμε, όπως και των δύο δημοτικών σχολείων του Κολινδρού.

Αυτά προς αποφυγή παρερμηνειών και παρεξηγήσεων.

Δε λέει να διαλύσετε εσείς  ντε και καλά, ότι κάναμε εδώ και λίγα χρόνια επειδή έτσι γουστάρετε.
Μπορούμε να το διαλύσουμε και μόνοι μας αν θέλουμε....